Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:35 pm | |
| Глория - По навик Lyrics
Красивата любов от нас тръгна си по навик твърде рано по незнайни друми. И вместо сбогом, тиха страст тя остави бавно да догаря, бавно помежду ни.
Припев: Тъжна е китарата, щом засвириш ти до мен, плачат даже струните за тебе спирайки сълзи. /2/
Няма вече огън в очите, няма за какво с теб да си говорим. Щом тъй вече празни са душите, нека чашите с вино да напълним./2/
Обичаш ме по навик ти, старите песни пак по навик винаги ми пееш. Студено е в душата ми пак по навик ти сърцето ми ще можеш ти да сгрееш.
Припев:.../2/ | |
| | | aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:36 pm | |
| Глория - Погрешен адрес Lyrics
Не, сгрешили сте! Това лице не живее вече тук! Аз не искам да си спомням за такъв човек! Бе за мене той мечта, но в пепел се превърна тя!
Припев: Не, не търсете през май месец зима, това не е било! Пъстра дъга без проливен дъжд няма, това не е било! Не, не търсете при изгрев луната, това не е било! Този човек тук при мен не живее, това е минало! Моля ви, вървете си! Знайте, че имам право да съм сама! Той отдавна си замина в хубав летен ден! Някъде ще е сега, но не при мен, но не при мен! | |
| | | aKsI
| Глория - Праволинеен мъж Lyrics
Сутрин ставаш точно в 6. Пиеш своето кафе. Вестник с новата да си купуваш и да прочиташ не е за сефте. (х2)
Мъж праволинеен си, даже нямаш и мечети. Палиш своята кола и излизаш от дома. Нищо не забравяш, всичко го повтаряш навик твой си е това.
След работния си ден, пак си страшно уморен. В къщи се прибираш и за миг заспиваш и забарвяш ти за мен. Мъж праволинеен си, даже нямаш и мечти. Разчупи тез правила, не мисли, че на света си незаменим и тъй неповторим и всичко мога да търпя. Мъж праволинеен си, даже нямаш и мечти. Промени тез правила ще изгубиш любовта.
Хора незаменими няма на света и всичко не е правила. (х2) | |
| | | aKsI
| Глория - Приличам ли на вятъра Lyrics
I wanna dance with you! (прошепнато)
Приличам ли на вятъра, коприна хладна в южните нощи. А твоите сълзи не съхнат ли когато ме молиш да остана още.
Припев: Приличам ли на вятъра, бушувам ли в теб сега. Разпалвам аз и твоя плам, приличам ли на вятъра незнам.
I wanna dance with you! (прошепнато)
Притихнала след бурен ден не разпозна ли вятъра в мен. Прашинка съм и ураган стихията си искам да ти дам.
Припев: (х3) | |
| | | aKsI
| Глория - Присъда Lyrics
Най-истинската обич в живота ми, с лъжовни думи ти отне. Най-пазеното кътче в душата ми, без срам и жалост ти превзе. Във сърцето ми угасна светлината, море от бездна и тъма, сега проклинам те. Да не познаеш любовта, проклинам те.
Припев: И когато го целуваш пак от мен да го ревнуваш, в сърцето му ще бъда само аз, само аз. И когато те прегръща, пак към мен да се обръща, да ти шепти отново с моя глас. Проклинам те...
Най-истинската обич в живота ми, отново ще си върна, знай. През Ада ще премина, ако трябва ада ще превърна в рай. Отново ще забие и сърцето ми, в море от радост и цветя. Сега проклинам те да не познаеш любовта. Проклинам те...
Припев: (х2)
И когато го целуваш пак от мен да го ревнуваш, в сърцето му ще бъда само аз, само аз!
И когато те прегръща, пак към мен да се обръща, да ти шепти отново с моя глас. Проклинам те... | |
| | | aKsI
| Глория - Приятелко, ти моя най-добра Lyrics
Бяхме двете, като сестри с тебе живяхме в радост и мечти, Но в ден прекрасен той се яви и безпощадно ни раздели
Кълнеше се в дружбата ни, че никой нас не ще раздели.
Припев: /2x/ Отне ми го пред нищо - не се спря, приятелко ти моя наи-добра Беше ти за мене и сестра подлата измама не ще простя
Той се влюби лудо във мен заедно бяхме нощ и ден, а ти внезапно ми завидя о, как ти вярвах бях в слепота.
Но знам сега, знам не греша не ще намеря приятелка жена.
Припев:... /2x/
Защо го направи приятелко моя злоба човешка, защо прояви.
Припев:... /2x/ | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:37 pm | |
| Глория - Протегни ръце, вземи ме Lyrics
Протегни ръце, вземи ме и ме отведи. Там, където обич, обич без сълзи. Аз ще бъда само твоя с мен щастлив да си. Тук е любовта, ти, не я търси. (x2)
Припев: (х2) Аз вярвам само в теб и в нашата любов. Целуни ме ти мой бъди.
Нека в таз любов голяма двама да горим, че мигът за нас сега е тъй неповторим. Ако ни настиген мъка да я победим, щом съм с теб, мой любим.
Припев: (х3) Аз вярвам само в теб и в нашата любов. Целуни ме ти мой бъди.
Щом съдбата днес събира нашите сърца. Знам, че няма да ни стресне никаква тъга. Аз ще бъда само твоя с мен щастлив да си. Хайде, ела и ме прегърни.
Припев: (х2) Аз вярвам само в теб и в нашата любов. Целуни ме ти мой бъди. | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:37 pm | |
| Глория - Пуста хубост Lyrics
Защо ми я даде, Боже, тая свилена коса? Който я докосне, Боже, полудява на часа. Защо ми ги даде, Боже, тия ангелски очи? Който ме погледне, Боже, като онемял мълчи.
Припев: (х2) Хубост пуста да остане, щом душата ми ранява. Пепел нека тя да стане, щом с любов не ме дарява
Защо ми я даде,Боже, тополовата снага? Кой я пипне,мили Боже, пламва в огън и не га.
Припев: (х2)...(х2) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:38 pm | |
| Глория - Първо в сън се появи Lyrics
Влюбих се в тебе аз страстно и малко опасно влюбих се и искам вечно да си мой като сън те пожелах за мен само за мен като сияние красиво озарен
Припев: Първо в сън се появи твоя поглед ме срази живота мой обарна ти сбъднаха се моите мечти. (х2)
Влюбена съм аз и съм волна като птица ще опазя любовта ни с цената на всичко щастлива съм че теб сега те има до мен влюбена съм и ще бъда аз всеки ден
Припев: Първо в сън се появи твоя поглед ме срази живота мой обарна ти сбъднаха се моите мечти. (х2)
... Първо в сън се появи твоя поглед ме срази, живота мой обърна ти сбъднаха се моите мечти....
Припев: Първо в сън се появи твоя поглед ме срази живота мой обарна ти сбъднаха се моите мечти. (х2) | |
| | | aKsI
| Глория - Радост-тревога Lyrics
С колко трепет те очаквах аз и много сълзи все за теб пролях надежда, вяра внесе ти в дома едничка моя свидна дъщеря. (х2)
Припев: Слънчиче мое как те обичам без теб немога радост - тревога. (х2)
О как скърби туй майчино сърце не съм до тебе всеки ден дете но бе решила моятя съдба да веселя народа по света.
Щастлива съм когат се прибера на прага ме посрещаш всеки път и дяволито питаш ме с очи какво ми носиш мамо - покажи.
Припев: (х6) | |
| | | aKsI
| Глория - Рак и Скорпион Lyrics
Аз съм скорпион, ти си пък рак. Ние сме свързани, няма как. Били сме обречени заедно с теб да сме заедно под това небе.
Е, и какво то това? Пишат се разни хороскопи. Вече се влюбих в тебе аз иначе нямаше никайкъв шанс.
Припев: (х2) Става взрив между рак и скорпион. Ако не вярвате, я го прочетете. Става взрив между рак и скорпион. Тук при нас е винаги купон.
Ще съм ти верен чак до гроб. Ако не вярваш питай за мен. Мен ме познава целият град. Имам приятели, но нямам враг.
(х2): Вече се влюбих в тебе аз, иначе мразя тарикати. Не вярвам нито в зодиак, нито пък в тези зодиаци.
Припев: (х4) Става взрив между рак и скорпион. Ако не вярвате, я го прочетете. Става взрив между рак и скорпион. Тук при нас е винаги купон. | |
| | | aKsI
| Глория - Роден за грешки Lyrics
В полумрака сам стоиш. Пак виновен си, нали? Гледам в(ъв) очите ти вината пак гори, гори. Знам за прошка идваш ти, пак на моята врата. "Пак сгреших" - ще кажеш ти - "Скъпа, моля те прости."
Ти роден за грешки си и не ще се промениш. Знам, че то твоя ген грешник си така роден. Луда ли съм аз не знам. Много скъпо заплатих, любовта да имам аз - живота си съкратрих.
Бог е тъй несправедлив - едни дарил е с доброта, а на други той е дал лошотия и печал. Ти роден си да грешиш и не ще се промениш. Грешките са в твоя ген точно аз попаднах в плен.
Ти роден за грешки си и не ще се промениш. Знам, че то твоя ген грешник си така роден. Луда ли съм аз не знам. Много скъпо заплатих, любовта да имам аз - живота си съкратрих. (х3) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:39 pm | |
| Глория - Сбогом адиос Lyrics
Бурната вълна,изхвърли на брега мойта изстрадала душа,бедна и сама. Сърце ранено,от твойте грехове плаче в ноща без глас-нямам сили аз.
Припев:../1/ Сбогом адиос мили, сбогом адиос, вече не ме търси - просто върви си. Сбогом адиос мили, сбогом адиос, наивница другаде - ти намери си. /2
От моите очи,не капят вече и сълзи, свикнали в самота и тишина.А мойте устни незнаят що е грях,незнаят що е смях само дъжд от прах...
Припев:../2/ | |
| | | aKsI
| Глория - Свири виолина Lyrics
(х2): Свири виолина нейде там в нощта и напомня дните ми на любовта. С глас отекващ чувам този неин зов, плаче тя и търси отлетялата любов.
Припев: (х2) Сври за моята съдба, свири за моята любов, че в песента ти има лек, по лесно справя се човек.
(х2): Свири виолино, не, не спирай ти, щастието мое ти ми напомни. Нейде ще потърся пак със песента, нейде ще го има в името на любовта.
Припев: (х2) Сври за моята съдба, свири за моята любов, че в песента ти има лек, по лесно справя се човек.
Припев: (х2) Сври за моята съдба, свири за моята любов, че в песента ти има лек, по лесно справя се човек. | |
| | | aKsI
| Глория - Свобода Lyrics
Не ме затваряй пак в любовта си, а слънце ти ми дай. Не ме затрупвай с твоите въпроси, за да не кажа край. Променям често времето във тебе, харесва ми така. И тиха лудост пак ще те обземе, но чакаш да реша.
Припев: I want only freedom I want only freedom I want only freedom I want only freedom
Нещата между нас, решавам само аз, aз искам свобода, да мога да летя.
С теб си знаем кръвните групи, несъвместими са. Нима не знаеш, че неподкупна във мен е гордостта. Дори и твоя болка аз да бъда, неказваш, че боли. Дори и любовта ми тъй оскъдна, вълнува те, нали.
Припев: (х1)
Нещата между нас, решавам само аз, аз искам свобода, да мога да летя.
(2х): I want only freedom | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:40 pm | |
| Глория - Свят чудесен Lyrics
Светът е колкото човешка длан, животът е малък срок. Но сътворен ли си живей до край, обичай го ти безкрай. (х2)
Припев: (х2) Свят чудесен, свят красив Живот ми даваш ти. Свят чудесен, свят красив, Даряваш ме с безброй мечти.
Светът е крехък и не го чупи, смей се мечтано край. Помни един е той не го руши, за тебе е земен рай.
Припев: (х2)
Светът край мене бял е и красив, красиво е всеки ден. За благодарност че съм жива аз, песен чудесна е за вас.
Припев: (х4) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:40 pm | |
| Глория - Сезони Lyrics
Всеки има спомените свои, мигове с някой споделени. Но миналото си е само мое и този свят за тебе забранен е!
Очите ти са пълни с топлина, но тя не може никак да ме стопли... Той беше лятото,а ти си есента- двата мъжки сезона в живота ми!
Припев: Не, аз не мога времето да върна и всичко с теб до днес да преживея. Не мога с нова жар да те прегърна, огнища стари още в мене тлеят... ...не мога времето да върна и всичко с теб до днес да преживея. Не мога с нова жар да те прегърна, огнища стари още в мене тлеят...
В мислите си него още нося и миналото няма да предам. Не можеш любовта ми да изпросиш, аз трябва да реша да ти я дам!
Очите ти са пълни с топлина, но тя не може никак да ме стопли... Той беше лятото,а ти си есента- двата мъжки сезона в живота ми!
Припев: (х2) Не, аз не мога времето да върна и всичко с теб до днес да преживея. Не мога с нова жар да те прегърна, огнища стари още в мене тлеят... ...не мога времето да върна и всичко с теб до днес да преживея. Не мога с нова жар да те прегърна, огнища стари още в мене тлеят... | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:41 pm | |
| Глория - Скъпи купи ми нещо Lyrics
Скъпи, купи ми кола. Ланци, кило или два. Чист и последен модел, или парфюм на Шанел.
Припев: Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е Живън Ши. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е и Фере. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Версаче нека да е! Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може и картиер.
Моята мила жена, всеки ден иска подаръци. Чудя се и се мая, къде ще му излезе края.
Скъпи, купи ми кола. Ланци, кило или два. Къща с нов интериор и очила на Диор.
Припев: Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е Живън Ши. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е и Фере. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Версаче нека да е! Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може и картиер.
Скъпи, купи ми нещо, моля те. Скъпи, купи ми нещо, моля те.
Припев: Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е Живън Ши. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е и Фере. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Версаче нека да е! Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може и картиер. | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:41 pm | |
| Глория - Спасение Lyrics
Изведнъж дойде като знамение във живота ми, не искам аз да спре това вълнение във душата ми. Даде ми червена роза, и любов силна доза, елексир за мойта душа, върна ми отново смеха.
Припев: По невидим път от звезди небесни, ти ми прати своята любов. Подари ми мигове чудесни, с благослов.
Исках този миг като спасение във моя ден, ти много тайнствено като видение спря се до мен. Даде ми червена роза и любов силна доза, елексир за мойта душа, върна ми отново смеха.
Припев: (х1) Припев: (х2) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:50 pm | |
| Глория - Спомен като талисман Lyrics
Имаш нежни длани сребърна коприна и усмивка грее устни медовина.
Тези мъжки длани могат да ме галят но сърцето твое грешки не прощава.
Припев: Буен, игрив огън нежен ураган споменът за теб пазя като талисман. (х2)
Ти си чисто злато ала не в душата само нежна ласка трябва на жената.
И звезди да сваляш няма да се върна любовта угасна в пепел се превърна.
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:50 pm | |
| Глория - Сто процентова жена Lyrics
Истинска жена, единствена в света, в моите очи любовта откри. Ти твърдиш,че ме обичаш, но и другата не отричаш.
Припев: (х2) Виждаш в мен жена 100 процента, а защо си тогава с нея, губиш знай на всяка цена 100 процентова жена
Красива и добра казваш съм била. Дяволска жена обичаща страстта, ала тя ти е пред очите, в спомените и в мечтите.
Пр.(х2)....(х3) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:51 pm | |
| Глория - Сто пъти Lyrics
Сто пъти аз до дъното достигнах и още сто изплувах неведнъж. Заради теб аз човек бих убила и пак за теб живота си ще дам. (х2)
Припев: (х2) Животът мой ти знай е мъртво море, над което няма синьо небе и дори едничък шанс да се усмихне, ти ще го смачкаш както всичко до сега.
Сто пъти аз за тебе ще се раждам и пак за теб отново ще умра. Сто пъти аз сърцето си ти дажах, но ти жесток остана си до край.
Припев: | |
| | | aKsI
| Глория - Съвършени хора няма Lyrics
Всеки ден се раждат хора по света човекът е орисан със своята съдба. Един е по-добър, а друг е по-богат, трети и четвърти живеят на инат.
Не се упреквайте, не се корете, харесвайте се вие каквито сте! Не се упреквайте, не се корете, харесвайте се вие каквито сте!
Съвършени хора няма, няма и любов голяма, всеки има своя слабост, има и своя радост. (x2)
Всеки на земята носи своя кръст, затова съдбата тука има пръст. Няма как да бъдем еднакви по света, богат и беден вървят ръка в ръка.
Не се упреквайте, не се корете, харесвайте се вие каквито сте! Не се упреквайте, не се корете, харесвайте се вие каквито сте!
Съвършени хора няма, няма и любов голяма, всеки има своя слабост, има и своя радост. (x2)
Съвършени хора няма, няма и любов голяма, всеки има своя слабост, има и своя радост. (x2) | |
| | | aKsI
| Глория - Сълза предателка Lyrics
Тече река от твоите лъжи, бошуват в мен море от спомени, върви си ти - губя те, душата ми разби на две.
Моля те, не ме предавай, спри сълза не му показвай, че сърцето ме боли, разпиля мечтите ми.
Макар и днес обичам те, но твоя грях е повече, обречена да съм сама, търсейки любовта. | |
| | | aKsI
| Глория - Татко мой Lyrics
Кажи ми моя мамо, къде е моя татко, далеко ли замина, защо го невидях? Къде да го намеря, кажи ми не разбрах? Много време мина, баща си не съзрях. Къде да го намеря, кажи ми не разбрах? Много време мина, баща си не съзрях.
Припев: (2) Хайде хора помогнете, помощ искам аз, моя татко да намеря, туй жадувам аз
Небето тъй е черно, луната пак блести, тъгата надделява, плача на брега, никой не ми казва къде е той сега, живот тъкъв не искам без моя мил баща!
Припев: (х2)...
Сине мили сине, животът е пред теб, ще трябва да пораснеш, и се примириш. Баща си не търси ти, той няма го до теб, трудно ще ти бъде, за всичко има лек.
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |