Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Текстове на песни Пет Юли 10, 2009 12:14 am | |
| "Сега или никога"
Не мога повече така да чакам, ти да кажеш да. Играта загрубя, сега или никога. Хванах се на твойта кръв, че въдицата хвърли пръв и не питай ти кога сега или никога.
Припев: Сега или никога ще разбера как си в любовта. Дръж се здраво тарикат да засека имаш ли обхват. Сега или никога ще разбера как си в любовта. Ти с факти покажи и докажи можеш ли го ти.
Не мога повече така думи, а не дела. Да започнем веднага, сега или никога. Да се любиш ти с мен, нямаш нужда от терен. Зная всички, правила сега или никога.
Припев: (х2) | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пет Юли 10, 2009 12:14 am | |
| "Щастливо свързани"
Устните ми търсят твоите сега, ръката ми се крие в твоята ръка. Сърцето ми тупти до твоето сърце, лицето ми се гали в твоето лице.
Припев: (х2) Мой си ти, твоя съм аз, нощ и ден, час по час. Нежен полъх в нас тупти, щастливо с теб сме свързани!
Косите ми се вплитат в твоите коси, очите ми потъват в твоите очи. Душата ми ридае в твоята душа, съдбата ми е част от твоята съдба.
Припев: (х2) Мой си ти, твоя съм аз, нощ и ден, час по час. Нежен полъх в нас тупти, щастливо с теб сме свързани!
Припев: (х2) Мой си ти, твоя съм аз, нощ и ден, час по час. Нежен полъх в нас тупти, щастливо с теб сме свързани! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пет Юли 10, 2009 12:15 am | |
| "Зона за любов"
Припев: Тя няма,няма,няма моите очи... Тя няма,няма,няма да те подлуди... Тя няма,няма,няма нищо по-добро... Без нея ти си мойта зона за любов!!!
Коя е тази,едвам я забелязвам така те пази-по нервите ми лази... И до сега ти прави номера, а ти така и не разбра коя е по-добра! В мойта зона няма как да има втора, тя няма как да знае любовта какво е и няма начин на нея да те дам никога на никоя,знаеш го и сам!
Припев: Тя няма,няма,няма моите очи... Тя няма,няма,няма да те подлуди... Тя няма,няма,няма нищо по-добро... Без нея ти си мойта зона за любов!!!
Коя е тази,да сложим бързо края, тя само пречи - разкарай я накрая! Тя няма нищо,нищо и не значи нито теб,нито мен може да уплаши! В мойта зона няма как да има втора, тя няма как да знае любовта какво е и няма начин на нея да те дам никога на никоя,знаеш го и сам!
Припев: Тя няма,няма,няма моите очи... Тя няма,няма,няма да те подлуди... Тя няма,няма,няма нищо по-добро... Без нея ти си мойта зона за любов!!! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пет Юли 10, 2009 12:36 am | |
| "Щом те няма"
1.Не жена аз бях,а глас красив на струна. Цялата звънях,когато ме целуна. С теб в нощта летях,но днес сама се будя. Къде си ти се чудя.
Припев:Края на света,дошъл е щом те няма. Искам да крещя,но съм от болка няма. Искам да умра.Писмо от ада пускам. Ще ме спасиш ли с устни? Ще ме спасиш ли с устни ти?
2.Виждам твойта длан,как мойте тайни срича. Бях безкраен танц,сега те чувствам ничий. Дай ми втори шанс!С теб искам да живея. Сама ще полудея. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|