Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:18 pm | |
| Глория - Децата Lyrics
Те са всичко на света, огрява ги утринна зора, лудуват те на воля всеки ден, нощ и ден държът ме в плен лудуват те наволя всеки ден, нощ и ден държът ме в плен
Припев: (х2) Децата, те са всичко на света, децата са неземното богатство пътят им осеян е с цветя, щастие дарява им света!
Пазете ги, мънички са те, към вас протягат своите ръце, обичайте и ваши ще са те, без тях за никъде не сме, обичайте и ваши ще са те, без тях за никъде не сме!
Припев: (х2) | |
| | | aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:19 pm | |
| Глория - Дива нощ Lyrics
Пр. Дива нощ, дива нощ, веселба! Нека пеем и лудеем до сутринта! Тази нощ, тази нощ, маратон! Нека всички да направим луд купон!
Хей, отпуснете душите! Грижите забравете! Пийте и се любете! Хей, часовете минават, дните бързо отлитат, бързат, никой не питат! Хей, я шампанско налейте! Чашите напълнете и наздраве кажете! | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:20 pm | |
| Глория - До утре Lyrics
До утре, ми казваш в здрача. До утре, а моят плач, от утре, без сълзи страх ще пълзи във душата ми празна, от утре без теб.
До утре, а всъщност сбогом, от утре едно легло навярно с самотата без теб ще деля ще заспивам с нея, почти както с теб.
Припев: Вечер с бяла покривка пак ще застилам аз масата както преди, със две чаши за нас, сякаш тук с теб седим. Вечер с нервна усмивка ще си представям как влизаш с три рози в ръка, но нестава така, вазата с дни стои без цветя.
До утре, и после тръгна. Немахна за сбогом с ръка дори. Изпратих любовта да те върне утре при мен и така си ви чакам и двамата всеки ден.
Припев: (x2)
Без цветя! | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:20 pm | |
| Глория - Добре дошъл Lyrics
/x2/: В живота казват, че времето лекува и всички рани и болки заличава, но ме изгарят очите ти красиви, и все ме парят(2)
Припев: /2x/ Добре дошъл във моя дом любими аз още пазя спомените живи, онази нощ не мога да забравя само ти, само ти плени сърцето ми
/x2/: В живота казват, че врето лекува и всички рани и болкки заличава, ала сърцето ми шепне нещо друго и бие лудо, и бие лудо
Припев:... /4x/ | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:21 pm | |
| Глория - Докторе на помощ Lyrics
Докторе на помощ хайде, помогни ми. (х3)
Няма лек за таз коварна болест. Няма лека, който ще помогне. Да си влюбен в някого е сложно, да обичаш, знай, че не е просто. Най-тежи любов несподелена и съдбата тъй определена. Влюбен си това не се лекува, само че любимият не чува.
(х2): Докторе на помощ хайде, помогни ми. Влюбена съм лудо, лек ти намери ми.
Докторе на помощ. (На помощ, на помощ) (х2)
Търсиш си го цял живот късмета. Обикаляш цялата планета. Да си влюбен в някого е тежко и да нямаш отговор зловещо. Този свят към мене е коварен. Едните имат, другите пък нямат. За любовта в едно са нужни двама, ала живота понякога е драма.
(х2): Докторе на помощ хайде, помогни ми. Влюбена съм лудо, лек ти намери ми.
Докторе на помощ. (На помощ, на помощ) (х2)
Докторе на помощ хайде, помогни ми.
(х2): Докторе на помощ хайде, помогни ми. Влюбена съм лудо, лек ти намери ми. | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:21 pm | |
| Глория - Досаден ден Lyrics
Прави си съдбата с мен шеги от сутрин чак до вечер все не ми върви! Черна котка не е за добро строши се на парченца огледалото!!
Припев: Досаден ден, досаден ден слънцето не грее днес за мен, не стигат другите беди а и няма вест от теб дори. (x2)
Чудя се защо не идваш ти аз чакам телефона все така мълчи!! Може би си с друга вместо мен за всичко е виновен тоз досаден ден!!!!
Припев: Досаден ден, досаден ден слънцето не грее днес за мен, не стигат другите беди а и няма вест от теб дори. (x4) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:22 pm | |
| Глория - Жените са цветя Lyrics
Жените нежни са като цветя в сърцата свои носят красота очите радват,но често страдат от любов понякой мъж. Жените свежи са като трева поляна чудна, сребърна роса живота често от там минава без любов.
Припев: Ние сме като горски цветя Ние сме огън, дъжд и земя Ние сме на живота солта носим любов по света/2
Тъй щедра и добра е с тях съдбата орисала ги е със доброта любов раздават и опрощават грехове по пътя свой Жените правят другите щасливи и затова са толкова красиви мъже пазете душите наши от тъга.
Пр. | |
| | | aKsI
| Глория - Живея, няма време Lyrics
Говори се за мен какво ли не. Била съм аз такава, онакава. Надничат тайничко в моя живот, било ми е добре. Шушукат си, поглеждат отстрани, налагат се с техните съвети. Обичат да се бъркат в моя ден, благодаря моля оставете.
Припев: (х2) И говорете каквото щете. А пък на мене не ми пука, ценя живота от Бога дар е. Не знам разтуха, живея няма време.
Карала съм хубава кола, а моят дом е бил като палат. Имала съм всичко на света, ала с каква? Не евтина цена... Обречена съ, да живея аз, да пея и да бъда сред елита. Да съм робиня и на песента, а по-добро няма от това.
Припев: (х4) И говорете каквото щете. А пък на мене не ми пука, ценя живота от Бога дар е. Не знам разтуха, живея няма време. | |
| | | aKsI
| Глория - За добро или зло Lyrics
Не помниш ли, не го забравяй не помниш ли, не се подавай за нашите дни и нашите нощи Помниш ли, помниш ли Не знаеш ли, че те обичам не знаеш ли, че аз те искам не вярваш ли за теб живея.
Припев: Не убивай моята душа. Не затваряй пътната врата. Не погубвай нашето гнездо. Направи го за добро или зло.
Отиде си и ме забрави. Отиде си не се обади и таз любов ти разруши, щом на друга подари. Не ще кълна, не ще проклинам щастлив ли си аз не те питам а, може би е по-добре щом съм аз за теб дете.
Припев: Не убивай моята душа. Не затваряй пътната врата. Не погубвай нашето гнездо. Направи го за добро или зло. | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:23 pm | |
| Глория - За тебе майко Lyrics
1. Дуамата майка за мене е свята, тя образ нежен е на жената, тя ми дарява радост голяма, жена най-силна е на земята, тя ми дарява радост голяма, жена най-силна е на земята Пр.(2) Моя си майка,мен си родила, и с много обич си ме дарила, без тебе не мога аз.
2. Погледай цветята те са за тебе, подай ръката,вземи ги,мамо, Грешките мои прости ми майко ти, много съм млада всеки греши, Грешките мои прости ми майко ти, много съм млада всеки греши. Пр.(2) ... 3. Подай ръка за прошка,мамо, Да я целуна,да я помилвам, Направила си човек от мене, само това ми стига стига ми мамо, Направила си човек от мене само, благодаря ти за всичко,мамо! Пр(2) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:23 pm | |
| Глория - Заблуда Lyrics
Загубихме толкова време да се лъжем, че с теб сме родени за чиста любов и за вярност и напира в сърцето ми ярост.
Припев: (х2) Каква заблуда, такава лудост, каква заблуда за нежност и вярност. Каква заблуда, такава лудост, каква заблуда, но вече съм друга.
А спомен далечен са дните, в които така те обичах, че можех да страдам за тебе и да бъда безкрайно смирена.
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:24 pm | |
| Глория - Завист Lyrics
Mоля те недеи, не недеи ми завижда, не забравяй - Господ е решил така туи ми е съдба. И пари и власт, тои на теб е оставил, а на мене дал е любовта, дал е песента.
ПРИПЕВ: Не недеи ми завижда, туи е болка тежка, тъи душата ще преумориш и сърцето ще изгори. Завистта ти ще взема, за съдбовна грешка, ако само,само ти, ако ти се промениш. С песните си раздавам своита обич голяма, затова получавам, щом сърцето прощава.
Моля те недеи, не, недей ми завижда, не забраваи - ГОСПОД всичко вижда и ще си платиш. Искаш ли кажи, някои теб да обича, знай че трябва първо да обичаш ти, туй добре помни. | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:24 pm | |
| Глория - Златна клетка Lyrics
Oт любовта остана само жарта искри под пепелта. Освободи ме нямам място до теб сърцето ми е лед. ПР:/х2 Златна клетка ме затвори и душата ми пороби аз не искам диаманти, свобода, а не брилянти.
Розите искат да се къпят в роса, а славей пролета.Гроздето зрее щом го галят лъчи,пусни ме не ме мъчи.
ПР...(4) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:25 pm | |
| Глория - Иди си тъга Lyrics
Вендъж долита птичето на радостта не го ли хванеш, знай не се повтаря. Песен тъжна то ще ми изпее бързо отлитна няма да се върне. Звездата моя нека ми помогне да долети пак на мойто рамо.
Припев:
Познавам те тъга горчива иди си моля те, иди си ти аз имам право на живот. Мразя те моля те иди си моля те не ме оплитай в мрежите си ти. Тръгни от мен тъга, не се намесвай пак не ме завличай към пропастта, искам си въздуха, който ти отне. Искам го чуваш ли, мразя те иди си.
Обгърната е цялата в мъгла сълзите нейни аз ги познавам, не ни остави още малко заедно тя ме ограби, тя ме разруши, тя ме запрати на дъното на пропастта, щастието мое вечно затъмни.
Припев:
Познавам те тъга горчива иди си моля те, иди си ти аз имам право на живот. Мразя те моля те иди си моля те не ме оплитай в мрежите си ти. Тръгни от мен тъга, не се намесвай пак не ме завличай към пропастта, искам си въздуха, който ти отне. Искам го чуваш ли, мразя те иди си. | |
| | | aKsI
| Глория - Изоставени момичета Lyrics
Обичали сте до полуда, обичам те, казвал ви е той. Вярвали сте безрезервно, на думите и лъжи безброй.
Припев: Не плачете (х2), не показвайте слабостта, изоставени момичета все напред, не гледайте назад. (х2)
Бъдете силни и забравете болката, и вашият герой. Повярвайте, че ще дойде добрият принц и вас ще вземе той.
Припев: (x2) | |
| | | aKsI
| Глория - Изповед Lyrics
Не си готов, не си готов за моята любов. Защо кажи? Къде сгреших? Душата в мен боли. Не си готов, не си готов за моята любов. Защо кажи? Къде сгреших? Душата в мен боли.
Припев: Умирам за тебе не го разбра. Не мога да дишам от самота. Не виждам, не чувам света край мен. Без теб се погубвам щом кажеш не.
Не си готов, не си готов за моята любов. Защо кажи? Къде сгреших? Душата в мен боли.
Припев:...
Припев:... | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:26 pm | |
| Глория - Илюзия Lyrics
Последна вечер, проштална вечеря, за теб и мен. Последен звън от кристалните чаши, докосват пак дошите потънали в мрак.
Припев: (х2) Илюзия си ти, Илюзия е любовта, сега нека живеем за мига.
Илюзия си ти, Илюзия е любовта Бъди просто бог на вечерта.
Последно сбогом, последна цигара, догаря там, като страста.
За да възкръсне и пак да живее любовта ще трябва жива вода.
Припев: (х2)
Припев: (х2)
Илюзия си ти. | |
| | | aKsI
| Глория - Имах много хубави мечти Lyrics
Нещо странно в моите мисли спря, огън нежен в мен се разгоря. Ти яви се странно откъде, беше само палаво момче.
Припев: (х2) Имах много хубави мечти, с теб да бъдем двама в тези дни. Туй навярно мислех само аз, не познах отново във този час.
Вярвах много в тебе чуй ме ти, стига вече толкова лъжи. Всичко се забравя, вярвай ми, но едно помни и знай че ме боли.
Припев: (х4) | |
| | | aKsI
| Глория - Исусе Lyrics
Исусе, дай крила да полетя! Със мен бъди, за да издържа! Пази ни всички и закриляй! Надеждата в нас не убивай!
Припев: Нека има мир за децата ни! Нека има хляб за народа ни! Покровителю, до нас бъди!
Исусе, вярвам във Доброто и нека спи под камък злото! Знам с любовта, че ще спасим света! Не на страха и не война! | |
| | | aKsI
| Глория - Как бързо времето лети Lyrics
Как бързо времето лети когато си при мене ти. Не си отивай остани обичам те ме разбери!/2х/
Припев: /2х/ Не, не тръгвай, недей ти си всичко за мен. Животът ми без теб е тъжен всеки ден.
/2х/ Когато си до мене ти забравям всички тъжни дни. Не си отивай разбери обичам те ме разбери!/2х/
Припев:
Дали ще дойде този ден когато ще се разделим. Не ще го преживея знай това ще бъде моя край!
Припев: | |
| | | aKsI
| Глория - Като куче и котка Lyrics
От години с теб се знаем и не може да се траем. Като куче, като котка си отравяме живота.
Мразя те и те обичам, тръгвам, после пак се връщам. Ти си толкова различен, този случай е трагичен.
Припев: (х2) Боже мой, каква беда, но така е в любовта. Идва и не пита тя, ти си моята съдба.
Имаш ангелско лице и ината на дете. Като куче, като котка си отравяме живота.
Боже мой, каква беда влюбих се във сатана. И си правиме напук, но не можеме един без друг.
Припев: (х2) Боже мой, каква беда, но така е в любовта. Идва и не пита тя, ти си моята съдба.
Ти си трън в очите ми, Ти си лек за дните ми и отрова и балсам си ти.
Припев: (х4) Боже мой, каква беда, но така е в любовта. Идва и не пита тя, ти си моята съдба. | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:27 pm | |
| Глория - Красив свят Lyrics
Обичам този дъжд, той е с ръце на мъж, погалва мойте коси от атлаз. Обичам вятъра развял косата ми, и аз съм цялата в негова власт. Обичам росната трева, докосва тя, с любовни връхчета пръстите ми. Обичам пек и мраз, но в миг намразвам аз, ако от мене отидеш си ти.
Припев: Този свят блести красив и нов, прероден от нашата любов. Този свят блести красив и нов, той звезда е с името любов.
Обичам лятото, то плисва златното море на слънцето, щедро край мен. Обичам зимата там край камината, ме близва огъня с пламък червен. Обичам аз безкрай, край мене този рай. Достигат в космоса мойте мечти. Обичам пек и мраз, но в миг намразвам аз, ако от мене отидеш си ти.
Припев: Този свят блести красив и нов, прероден от нашата любов. Този свят блести красив и нов, той звезда е с името любов.
Обичам този дъжд, той е с ръце на мъж, погалва мойте коси от атлаз. Обичам вятъра развял косата ми, и аз съм цялата в негова власт. Обичам росната трева, докосва тя, с любовни връхчета пръстите ми. Обичам пек и мраз, но в миг намразвам аз, ако от мене отидеш си ти.
Припев: Този свят блести красив и нов, прероден от нашата любов. Този свят блести красив и нов, той звезда е с името любов. | |
| | | aKsI
| Глория - Кукла на конци Lyrics
Я кажи защо, защо желаеш да се върнеш, щом веднъж от мен тръгна си завинаги? В моето сърце има още много мъка. Каеш се, нали? Късно е. Не мислиш ли? Всичко е било. Вече е отминало. Време дойде за отмъщение. Болка за болка и сълзите да ти върна. После отново самотата ще прегърна.
Припев: Знай, че не съм кукла на конци! Да ме разиграваш нямаш право ти! Знай, че не съм кукла на конци! Също си имам чувства и мечти!
Казваш ми, че друга никога не си обичал и във любов вярна ти не си се вричал. Мислиш, че пак си ме победил, ала не знаеш колко си сгрешил! Всичко е било. Вече е отминало. Време дойде за отмъщение. Болка за болка и сълзите да ти върна. После отново самотата ще прегърна.
Я кажи защо, защо желаеш да се върнеш, щом веднъж от мен тръгна си завинаги? В моето сърце има още много мъка. Каеш се, нали? Късно е. Не мислиш ли? Всичко е било. Вече е отминало. Време дойде за отмъщение. Болка за болка и сълзите да ти върна. После отново самотата ще прегърна. | |
| | | aKsI
| Глория - Лабиринт Lyrics
Аз без теб се лутах сякаш в лабиринт и на всеки ъгъл срещам нечии флирт, а търся любовта, път без изход за мен е тя. Живея в празнота, без теб умирам в ношта.
Припев: Без твоята топлина страдам тъжна и сама, без твойта мъжка ръка безнадежден е света, без твоята топлина няма слънце и луна, а само мрак и тъга.
Моята мечта и грях си за любов, всяко кътче в мен отново е само. Не зная накъде ме водят бури и ветрове, за теб едно сърце се моли на колене.
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:28 pm | |
| Глория - Ледена кралица Lyrics
На къде душата ми да бяга, и къде да скрия своите сълзи? Като лист от вятъра отвяна, падна и във бездната сърцето ми.
Тя открадна любовта ми, влезе даже и в дома ми, покорен от нейното лице. Дяволски те обладава и ума ти замъглява, тя играе с твоето сърце!
Припев: Тя не може да обича не познава любовта и по устните с отрова от усмивка ни следа. Тя не може да обича не познава любовта като ледена кралица вледенява те в страстта.
Ако някой ден за теб забрави, ще те чакам тук смитена и добра. И от нейните лъжи опарен в моите очи ще видиш любовта.
Тя открадна любовта ми, влезе даже и в дома ми, покорен от нейното лице. Дяволски те обладава и ума ти замъглява, тя играе с твоето сърце!
Припев: (х1)...(х2) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |