Новата песен на Глория "Можеш ли да ме обичаш" е дело на голям авторски екип.
В ефира на радио Сигнал плюс тя поздрави композиторът на песента Мартин Биолчев. За перфектния аранжимент заслугата е на четирима доказали се майстори, освен Марто Биолчев, Красимир Гюлмезов, автор на стотици песни в жанровете поп и попфолк, Ленко Драганов, с когото Глория работи още от началото на кариерата си и Оги от студио "Фреш". Мариета Ангелова е написала вълнуващия текст.
"Самата тематика не беше засягана в песен до този момент. Предложих я на Мариета Ангелова и тя я реализира" - довери Глория в предаването "Това, което искаш".
"Това е тема, която мисля, че ще развълнува много жени" - сподели още най-харесваната попфолк певица, според читателите на сайта Signal.bg. От интервюто стана ясно, че Глория не възнамерява да прави видеоклип на "Можеш ли да ме обичаш".
Сигурно е, че баладата бързо ще намери път до сърцето (не само) на всяка жена, а на всеки, който бяга от тривиалното и търси нещо повече в песента. Видно е, за всеки, който поназнайва нещо за музиката, че и сюжетът, и мелодията, и аранжиментът, и ,не на последно място, изпълнението, са в едно великолепно съзвучие. Като истински ценители на хубавата бг музика, можем само да съжаляваме, че "Можеш ли да ме обичаш" ще остане без подобаващ видеоклип.
Може да чуете интервюто с Глория и промото на песента, специално за сайта Signal.bg в прикачените файлове