aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Глория отлита за Париж Вто Апр 14, 2009 7:20 pm | |
| Изненадващ подарък получи фолк примата Глория за Цветница. Една от най-близките и приятелки и подари луксозна екскурзия до Париж. Певицата с усмивка на лице признава, че тя е една от малкото хора в държавата, които празнуват точно три пъти именния си ден. Това се случва на 10 март, когато е християнският празник Св.Галина, на Гергьовден и на Цветница. Глория остана искрено изненадана от скъпия подарък, който получи за празника. Париж е нейна любима европейска столица и певицата не крие, че всеки път с интерес преоткрива непознатите му лица. По всяка вероятност Глория ще лети до Франция в компанията на една от своите най-добри приятелки Таня. Двете се познават от близо 7-8 години и са неразделни и в трудни и в щастливи моменти. Глория с ухота говори за своите задгранични воаяжи : „Обожавам да пътувам, това е един страхотен начин да релаксираш пълноценно.Навън никой не те разпознава и може да отдъхнеш на спокойствие. Когато имам възможност винаги пътувам, това е моя начин да се заредя с положителни емоции.Дори един уикенд, петък, събота, неделя ме кара да започна новата седмица с усмивка”. Преди екскурзията си до Париж Глория е предвидила един неповторим Великден със своето семейство. Примата разкрива, че е изкусна домакиня и сама приготвя апетитните козунаци за празника. Нейна малка женска тайна е факта, че на помощ в кухнята и идва и специална готварска техника. Но желанието е най-важно, а такова Глория има в изобилие: „Аз имам страхотно семейство, което е постоянно до мен и ме подкрепя.Майка ми е човекът, който винаги ми дава сила и кураж, за да продължа напред и съм много привързана към всички тях.”Това е истинската причина певицата да подари на своето семейство един незабравим празник- Великден.Междувременно Глория стана поредната знаменитост, която се включи към благотворителната инициатива на "Vip Brother 3", като направи лично дарение на стойност "четири цифрена сума", която на този етап остава загадка. | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| |
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Глория отлита за Париж Вто Апр 14, 2009 7:43 pm | |
| Това е супер И то подарък Искам и аз такъв подарък :D:D Много искам да отида до Париж - града на влюбените И да, браво на Глория за дарението | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Глория отлита за Париж | |
| |
|