На 26 април гост в "Нарисувай се" е избраната за певица на 2008 година - Емануела. Звездата ще предложи песни на Beyonce и Christina Aguilera, като признава, че Aguilera е неин идол и е една от певиците, която я стимулира за нейните изяви на сцената. Beyonce пък е пример за сексапил. "Тя излъчва секс с пищните си форми, мисля че и аз се доближавам до нея. А там където ми липсва, съм направила корекции. Винаги съм била за пластичната хирургия", откровена е Емануела.
В "Нарисувай се..." емоционалната изпълнителка ще разкаже за случки от живота, които са вплетени в нейните песни. Зрителите ще чуят три от най-големите ú хитове - "Да си плащал", "На повикване" и "Късам ти нервите", чиито текстове са провокирани от лични преживявания.
Особено болезнена за нея е темата за изневярата. "Изневерявали са ми, много боли. Никой не иска да бъде нараняван от най-близкия си човек. Смятам, че хората, които са решили да го правят поне да е с акъл. Да не обижда любимия си, макар че винаги се разбира", заявява певицата