Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Ограбиха Джордан Направиха кавъри на „Не боли” и „Недей, недей”

Go down 
АвторСъобщение
Sisity

Брой мнения : 1352
Точки: : 1660
Местожителство : Стара Загора

Ограбиха Джордан Направиха кавъри на „Не боли” и „Недей, недей” Empty
ПисанеЗаглавие: Ограбиха Джордан Направиха кавъри на „Не боли” и „Недей, недей”   Ограбиха Джордан Направиха кавъри на „Не боли” и „Недей, недей” I_icon_minitimeСъб Юли 18, 2009 12:49 am

Изпълнител от Босна и Херцеговина изкопира един от най-големите хитове на Джордан. „Не боли”, който донесе на младия певец на Ара мюзик завиден успех и почитатели, вече се изпълнява и от Emir Djulovic. Хитовото танцувално парче, беше пилотно от дебютния албум на Джордан „Само моя” и успя да стигне до номер едно в родните чартове.
„Това, че е направил кавър на „Не боли” е признание, че песента ми е харесвана и популярна не само в рамките на страната. Определено бях изненадан, когато го чух за пръв път, защото има малка промяна само в аранжимента, останалите неща са същите, дори и текста е по модел на моя. Но не ми е приятно, че песента е направена без разрешението на мен и моите продуценти от Ара мюзик”, споделя Джордан.Уникалната балада на Джордан „Недей, недей”, която му донесе прозвището „най-романтичният глас”, пък е изпята от Erdjan. Певецът се опитва да се доближи до невероятното изпълнение на Джордан, като също влага много умения при изпяването на цигански.
Върнете се в началото Go down

Ограбиха Джордан Направиха кавъри на „Не боли” и „Недей, недей”
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Джордан в Испания
» Джордан с видеоклип на Готова си
» Емануела: Изневерявали са ми, боли
» Джордан в „Открит микрофон”
» Джордан си пожела Емануела

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите