Все още Джина Стоева не е подарила СД-то си "Пиринско слънце" на Бойко Борисов, който на наградите на Фен ТВ ú връчи приз "Фолклорен албум на годината".
В телефонно интервю за радио Сигнал плюс певицата каза:
"Щастлива съм от факта, че точно Бойко Борисов ми връчи наградата. Бях наистина много изненадана и от наградата, и от това, че той ми я връчи и дори сега малко ми е като сън всичко. Бойко Борисов е човек, когото много ценя и уважавам като личност и политик. Той е един лидер, който заслужава адмирации, човек на когото може да се вярва. Лично аз съм го подкрепяла и в предишни предизборни кампании, така че с удоволствие бих го направила и сега и ще бъда щастлива, ако освен всичко останало, харесва и нашата музика. Той е народен човек, който е близо до хората, не е някой да се величае и демагогства."
Попитана кога ще му подари албумът, който получи отличие Джина Стоева отговори:
"Смятам да направя това, когато излезе и новият ми албум, тъкмо да му подаря и него" - смее се сървайвърката, която симпатизира на кмета на София и е готова да пее за него по време на предизборната кампания.
Джина Стоева е втората фолк певица, на която г-н Борисов връчва музикална награда. Преди това, в две поредни години /2006 г. и 2007 г./, Ивана приемаше от ръцете му наградите "Певица на годината" и "Мегазвезда на телевизия Планета".