aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: За дуета между Джина и Теньо Пон Апр 13, 2009 9:08 pm | |
| Чаровната Джина Стоева и колоритният Теньо Гогов поднесоха поредната провокация на музикалната сцена. Изненадващо за всички, те представиха своя дуетна песен на Вторите годишни награди на Фен ТВ.
Парчето се казва "Чуй как звучи" и е по музика и текст на самия Теньо Гогов, а аранжиментът е дело на Светослав Заров. Темата е разпознаваема за много хора, а именно засяга въпроса може ли между мъж и жена да съществува приятелство, ако те се привличат като двойка. Парчето звучи мелодично, тъжно, като за това допринасят и живите цигулки в него.
"След "Буболечка" бях решил, че следващият ми продукт ще е дуетен. Работехме веднъж с Джина върху текст на нейна песен и къде на шега, къде на истина, тя ми подхвърли идеята да направим общ дует. Честно да си кажа не го приех сериозно това намерение, но Джина Стоева за пореден път доказа, че на нея може да се разчита и е един наистина отговорен човек. Текстът ми дойде много бързо, мелодията също, като я записах в мига, в който ми хрумна, на телефона си.", разказва историята на песента Теньо Гогов.
"Наистина в спонтанен разговор се роди идеята за "Чуй как звучи", допълва изпълнителката на "Ара мюзик". "С Теньо си паснахме идеално като екип, защото и двамата сме перфекционисти и обичаме да изпипваме нещата до най-малката подробност. "С него, и със Светльо Заров се работи лесно и приятно, за което им благодаря!", споделя Джина.
Песента "Чуй как звучи" ще е включена в новия албум на гласовитата певица, който ще е факт до края на месец април и се казва "Неизлечимо влюбена". | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: За дуета между Джина и Теньо Пон Апр 13, 2009 9:36 pm | |
| Дуета е хубав и приятен.Ще има клип нали? :D:D | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: За дуета между Джина и Теньо Нед Апр 26, 2009 11:56 pm | |
| Песента наистина е хубава А за клип нищо не зная | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: За дуета между Джина и Теньо | |
| |
|