Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

За дуета между Джина и Теньо

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

За дуета между Джина и Теньо Empty
ПисанеЗаглавие: За дуета между Джина и Теньо   За дуета между Джина и Теньо I_icon_minitimeПон Апр 13, 2009 9:08 pm

Чаровната Джина Стоева и колоритният Теньо Гогов поднесоха поредната провокация на музикалната сцена. Изненадващо за всички, те представиха своя дуетна песен на Вторите годишни награди на Фен ТВ.

Парчето се казва "Чуй как звучи" и е по музика и текст на самия Теньо Гогов, а аранжиментът е дело на Светослав Заров. Темата е разпознаваема за много хора, а именно засяга въпроса може ли между мъж и жена да съществува приятелство, ако те се привличат като двойка. Парчето звучи мелодично, тъжно, като за това допринасят и живите цигулки в него.

"След "Буболечка" бях решил, че следващият ми продукт ще е дуетен. Работехме веднъж с Джина върху текст на нейна песен и къде на шега, къде на истина, тя ми подхвърли идеята да направим общ дует. Честно да си кажа не го приех сериозно това намерение, но Джина Стоева за пореден път доказа, че на нея може да се разчита и е един наистина отговорен човек. Текстът ми дойде много бързо, мелодията също, като я записах в мига, в който ми хрумна, на телефона си.", разказва историята на песента Теньо Гогов.

"Наистина в спонтанен разговор се роди идеята за "Чуй как звучи", допълва изпълнителката на "Ара мюзик". "С Теньо си паснахме идеално като екип, защото и двамата сме перфекционисти и обичаме да изпипваме нещата до най-малката подробност. "С него, и със Светльо Заров се работи лесно и приятно, за което им благодаря!", споделя Джина.

Песента "Чуй как звучи" ще е включена в новия албум на гласовитата певица, който ще е факт до края на месец април и се казва "Неизлечимо влюбена".
Върнете се в началото Go down
papi7yy

papi7yy

Брой мнения : 847
Точки: : 984
Местожителство : Бургас

ПисанеЗаглавие: Re: За дуета между Джина и Теньо   За дуета между Джина и Теньо I_icon_minitimeПон Апр 13, 2009 9:36 pm

Дуета е хубав и приятен.Ще има клип нали? Very Happy:D:D
http://andreasite.eu/
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

ПисанеЗаглавие: Re: За дуета между Джина и Теньо   За дуета между Джина и Теньо I_icon_minitimeНед Апр 26, 2009 11:56 pm

Песента наистина е хубава Smile А за клип нищо не зная Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: За дуета между Джина и Теньо   За дуета между Джина и Теньо I_icon_minitime

За дуета между Джина и Теньо
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Деси и Костас за дуета им
» Теньо: Има нужда от нови герои
» Капитан Планета Димитровград в новото парче на Теньо
» Джина Стоева - Жива съм
» Джина с подарък за Бойко Борисов

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите