Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:29 am | |
| Караш ме да полудявам
Пак безлунно е небето, пак сме двама с теб сами. Само с теб се чувствам жива, в мен гори... Тази нощ е само наша, чакана от теб и мен. Ти ме гледаш с поглед нежен, как съм в плен...
Припев: Караш ме да полудявам, само наша е нощта. Всичко забравям - за теб горя ... (x2)
В шепи любовта си пазех, пазех я за теб сега. Всичко мое ти дарявам, с мен бъди! Тази нощ е само наша, чакана от теб и мен. Ти ме гледаш с поглед нежен, как съм в плен... | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Ден след ден
Когато си до мене, света е сякаш друг. Дори и да не гледам, усещам, че си тук.
Спира дъхът ми, щом съм до тебе, сякаш пулсира всичко във мене. (x2)
Припев: Ден след ден, всеки миг искам теб до мен. Ден след ден, вече ти ставаш част от мен.
Със мене става нещо, когато съм до теб. Усещам как сърцето, сърцето ми ще спре.
Спира дъхът ми щом съм до тебе, сякаш пулсира всичко във мене. (x2) | |
| | | Sisity
| Изгори ме с устни
Изгори ме с устни, всичко във мен запали. Забрави всички мисли, всички задръжки дори. Изгори ме със устни парещи, нека боли. Кратък миг на безумност, нека в телата гори! (х4)
Нека в телата гори! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:30 am | |
| Писмата ти
Сама съм, отново сама, отварям пак твоите писма. Напразно опитвам да скрия сълзите сега и бавно изгубвам се.
Припев: Писмата ти пак изгарям. Сълзите ми пак текат. Стената с ръце се удрям. Проклинам те всеки път.
Писмата ти пак изгарям. Сълзите ми пак текат. Стената с ръце се удрям. Лъжа е всеки спомен. Лъжа е всяка дума. Не мога да повярвам, още плача за теб.
Угасвам, без тебе угасвам. Не зная, как да живея. Напразно опитвам да скрия сълзите сега, не искам да бъда сама. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:30 am | |
| Мисли за мен
Припев: Мисли за мене... Мисли за мене като стих. Всичко изстрадах, всичко простих. Мисли за мене... Мисли за мене като стих, обич не прося, всичко простих. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:31 am | |
| Изпий до дъно
Казват, че с теб сме грешни. Че кой не е? Kажи ми ти? И шепнат зад гърба ми вечно по-грешните от нас дори.
Припев: (х2) Изпий до дъно, греха с мене ти, на екс изпий го, друг избор няма. Изпий до дъно, греха с мене ти, безгрешни няма. По - грешни само.
Знам, че всички ни презират, знам всички ни винят. Но, ако трябва да избирам, тебе пак ще избера. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:31 am | |
| Само сега
Нищо, не казвай нищо и тръгвай с мене да бъдем щастливи сега. Наша, нощта е наша, не може никой сега да ни спре.
Припев: Само сега... до сутринта, пак влюбена в тебе. Само сега... до сутринта да изгорим.
Няма, проблеми няма, когато двама сме тебе, красив е света. Наша, нощта е наша, Не може никой сега да ни спре. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:32 am | |
| Още мисля за теб
Колко пъти се молех за тебе, да не мисля сега. Колко пъти към тебе все тръгвахжи се връщах сама. Колко много надежди угаснаха, колко много мечти. Само спомена ме изгаря - всеки миг в мен си ти!
Припев: Помниш ли ти как се вричаше? Помниш ли как ти вярвах? Помниш ли как ме обичаше? Помниш ли как изгарях ?
Помниш ли ти как се вричаше? Помниш ли как ти вярвах? Помниш ли как ме обичаше? Искам те пак, още мисля за теб ... още мисля за теб!
Колко пъти будех се нощем и те търсех до мен. Колко исках дори в съня ми, пак да бъдеш с мен. Колко много надежди угаснаха, колко много мечти. Само спомена ме изгаря, всеки миг в мен си! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:09 pm | |
| Не се обръщай
Изплъзва се любовта... като студена, бяла, лунна светлина. Отиваш си със нея ти... Няма начин зная вече да те спра...
Припев: Не, не се обръщай, че ще чуеш ти как прошепвам "Остани"! Миг да се забавиш и ще видиш ти най-горещите сълзи. Болката да спра няма как... Не, не се обръщай пак!
Казваш ми, че времето ... всякакви следи ще заличи. Отиваш си със нея ти ... Няма начин зная вече да те спра... | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:10 pm | |
| Разболял ми се млад Стоян
Разболял ми се млад Стоян от тежка болест, незнайна ... незнайна болест, печална.
Всички от него бягат, майка му и тя бягаше. Стоян на мама думаше:
Мамо льо, стара майчице. Аз не сам болен от болест, а най съм болен от Мерак. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:11 pm | |
| Лудост е
Искаш ли да спра луната?Да те искам в тъмнината? Лудост е! Бих изпил дори реката.Лист по лист от там в гората. Лудост е! Искаш ли да съм луната? Ти да бъдеш тъмнината.Лудост е! От сълзите ми реката, от косите ми гората.Лудост е! Страх ме да те питам, страх ме да те гледам. Ти си моя разказ. Лудост е!
Припев: (х2) Искам те завинаги, всичко да е винаги. Думи да изричаш, лудо да обичаш. Ти и аз завинаги. Нищо не е винаги, всичко е понякога. Думи да изричаш, лудо да обичаш. Ти и аз завинаги.
Можеш ли да спреш земята?Да преместиш планината? Лудост е! Да изпиеш ти реката? Да говориш със листата?Лудост е!
Тук ще спра за теб земята.Ще преместя планината.Лудост е! Ще говоря със листата, ще изпия и реката.Лудост е!
Страх ме да те питам, страх ме да те гледам. Ти си моя разказ. Лудост е! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:11 pm | |
| Хали - гали
Внимание! Внимание! До всички и всичко, де що е останало тука, разбираш ли?! Свободни, ангажирани, дрогирани, безмоторни! Братчета, сестричета, разбираш ли?! Родният секс е в опасност - намаляваме! За това ние - сексулюбивите идиоти и сексуалните дупермени, се обединихме в съюз на Сексуалните сили, разбираш ли?! Предоставяме сградите на МНУ, резиденциите, изложбените зали за пълноценен сексуален живот на нацията! Нашият знак е Високо вдигнат среден пръст!
Припев: Хали-гали, хали-гали, хали-гали бе! Хали-гали, хали-гали, хали-гали ма!
Ща наблюдавам, ща присвоявам, ща обладавам жено,но щи е Полудявам! Изящно руса, отзад се друса като малеби!
Търпя, търпя обаче пак ми казваш не! Добре, добре, обаче нещо ми е зле! Търпя, търпя, но вече няма на къде! Добре, добре, обаче нещо ми дойде! Търпя, търпя, но вече станах на гюле!
Припев:
- Зелени. - Бадеми! - Бикини. - Свали ги! - Програми. - Безкрайни! - Обличай. - Събличай! (х3) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:12 pm | |
| Студен огън
Утрото настъпва след дъждовна скука. В стая пълна със лъжи ,търся твоите очи. Без вина виновни вече с теб сме други. Наши малки тайни тук оставят те следи.
Припев: Опрости ми всичко, аз по друга страдам. На деца се радвам и за теб забравям. Опрости ми всичко,аз по друга страдам. "Време е" и казвам "Сбогом, вече тръгвай"!
Моят дух поваля злите хорски хули. Всякаква раздяла мен унищожава. Търся думи, хули,всичко да разкажа. Щом пристъпиш ти, всичко се забравя.
Припев: (х2)
Гледаш нашите звезди, малки и големи, а аз пиех до зори и забравях за беди. Не със празни грижи и със злостни речи, а с любов и вино аз оставях ти следи. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:12 pm | |
| Самота
Аз вървя по моята земя и се къпя в нежна синева. Но защо ме блазни пътя към света и кравта ми млада пак бушува. Но защо ме блазни пътя към света и кравта ми млада пак бушува.
Припев: Знам ще видя много красота в този свят и бляскав, и обречен. Но ще се превръшам в тиха самота, щом съм от България далече.
Тръгнали от Горда планина, мойте силни корени сега. В тялото ми ври горчивата вода, за да мога аз да същетвувам. В тялото ми ври горчивата вода, за да мога аз да същетвувам. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:13 pm | |
| Безумна любов
Искам те, искам те до мене моя безумна, безумна любов. Как да обичам, обичам без тебе слънцето, вятъра, изгрева нов?
Ти разкъсваш ми душата, с вик пронизвам тишината. Не изгаряй в мен крилата сама без теб съм на Земята.
Искам те, искам те до мене, моя безумна, безумна любов. как да обичам, обичам без тебе слънцето, вятъра, изгрева нов? | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:13 pm | |
| Любов и нежност
Докосвай ме, целувай ме, обичай ме! Ръцете ми, стопли със твоите длани! Целувай ме, докосвай ме, обичай ме! Сърцата ни, до болка са желани!
Целувай ме, обичай ме, със мен бъди! Чуй вятъра, нашепва ти, обичай ме! Виж слънцето, усмихнато за нас блести! Мечтите ми, прекрасни са, и в тях си ти!
Докосвай ме, целувай ме, обичай ме! Ръцете ми, стопли със твоите длани! Целувай ме, докосвай ме, обичай ме! Сърцата ни, до болка са желани!
Любов и нежност... | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:14 pm | |
| С теб да бъдем пак
Вървя отново аз сама, без посока, изгубена в самота. Не виждам бряг, на който аз да отседна. Без стойност всичко е сега.
Няма как да върна аз нищо. Няма как изгуби се всичко. С теб си тръгна, тръгна любовта. (х2)
Припев: Искам да мога всичко да върна пак от начало. Искам да мога да те прегърна пак. Искам да мога дните да върна както тогава... С теб да бъдем пак. (х7)
Вървя като в пустиня аз, към безкрая, прегръща ме сега нощта. Света изглежда чернобял и не знаеш какво изпитвам аз сега.
Няма как да върна аз нищо. Няма как изгуби се всичко . С теб си тръгна, тръгна любовта. (х2)
Припев... С теб да бъдем пак. (х7)
Няма как да върна аз нищо. Няма как изгуби се всичко. С теб си тръгна, тръгна любовта. (х2) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:15 pm | |
| Отново не дойде
Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните. В очакване на нещо хубаво, облякох се в(ъв) бяло аз. Красиво разпилях косите си, такава ме харесваш ти. С каква любов гримирах се за теб, а ти отново не дойде.
Припев: Ти не ме обичаш вече, ти не ме целуваш вече. Ти забрави мен и любовта ни... Стига думи премълчани и целувки нежелани, няма място за още рани.
Гримът се стича по лицето ми на тънки ивици сълзи. И разпиляват се отрязани коси, усмивки и мечти.
Припев:
И всичко бяло става черно, в(ъв) стаята нахлува страх. Живях с илюзия за щастие, но тя не топли вече, не... | |
| | | Sisity
| Дори и да боли
В една посока с теб бяхме тръгнали, сега не си до мене ... Сама вървя напред по пътя си, изгубих те ... Полудявам!
Припев: 1.Дори и страшно много да боли, за тебе ще говоря и разказвам. Това, което с теб сме нямали, дори от него не се отказвам. 2.И все едно къде сега си ти! Ще бъдеш винаги в моите мисли! Това, което с теб сме имали, да знаеш само как ми липсва.
"Защо не си до мен?", "Кой ни раздели?", сега ме питат всички ... И аз не знам къде по пътя си изгубих те... Полудявам! | |
| | | Sisity
| Хайде на купона 2
Хайде заведи ме някъде сега и да разпускаме чак до сутринта. Ти реши къде! Все едно ми е! Но от скуката да избягаме ...
Припев: (х2)
Хайде на купона! Изключи си телефона! И за утре не мисли, а с(ъс) мен танцувай ти!
Искаш ли да пием още по едно? Нека празнуваме, има за какво. Да стопим това растояние и задръжките да забравим(е). | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:16 pm | |
| Няма те
Разкъсва мълния нощта на две, раздира се небето от тъга. Едки капки дъжд със ярост блъскат по прозореца. Чувам се как сама крещя.
Страхът приема форма на кълбо, предметите се сливат във едно. Еква гръм ужасно близо,падат счупени стъкла. Бурята влиза у дома.
Припев: Няма те, няма те до мене, да се сгуша в теб сега и страхът ми да изчезна без следа. А от всякъде ме дебне само черна празнота. Няма те ... Свърши се с любовта.
Обичаше ме силно, знам това. Показа ми какво е любовта. Но защо не ми разказа колко зверски ще боли, щом от мен си отидеш ти. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:17 pm | |
| Сълза
Бог ти показа мост към сърцето ми, да му бъдеш гост, nо го срути ти. И сълза съм днес, виж към теб лети сляп куршум в целта.
Припев: Пий от моите сълзи, сляп куршум в целта нека те рани! Пий ме зная как боли! Милост не търси, аз съм Ад-ът ти!
Свят на една любов срещна две души, и със жест суров ти го разруши. И сълза съм днес, виж към теб лети сляп куршум в целта.
Припев: Пий от моите сълзи, сляп куршум в целта нека те рани! Пий ме зная как боли! Милост не търси, аз съм Ад-ът ти!
Пий ме зная как боли! Милост не търси, аз съм Ад-ът ти!
... Моите сълзи ... сляп куршум в целта нека те рани! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:18 pm | |
| История
1.Тe се качват в различни коли, тя не плаче, а той си мълчи, малко време откраднаха пак, всичко започна така между нас. Много книги започват така, никой няма да пише за нас. Преживяхме война в любовта, бяхме жертви, но тук сме сега.
2.Бяхме с други-ранихме и тях, аз не лъгах и честна не бях. Tи си тръгна от много жени, бяхме тайни и чужди дори. Колко стаи си спомнят за нас, кoлко чаши са празни от нас. Имаш белег направих го аз-исках нещо от мен да ти дам.
3.Бяхме болни и бяхме сами, аз не криех-ревнуваше ти. Никой няма да пише за нас, никой няма да вярва в това. Имах сили но не свобода, беше влюбен но тръгваше пак. Всяка вечер миришех на теб, както тази, но днес си до мен. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:20 pm | |
| Не ме засяга
Пореден слух, лъжа, както преди! И както чух, пуснал си го ти, нали,ти си бил, кажи! Нямам думи, как съм могла да бъда с такъв, като теб? Не зная как съм могла да вярвам на този лъжец!
Припев: Лека изкарай ме,не ме засяга! Луда изкарай ме,не ме засяга! Пускай лъжи за мен, добър си в това! Черна изкарай ме,не ме засяга! Но да прежалиш мен, не ти помага, пак ми звъниш през ден, а уж си заслепен!
Не ме търси, няма ме за теб! Не ми звъни, вече късно е сега си с друга ти, нали? Нямам думи, как съм могла да бъда с такъв, като теб? Не зная как съм могла да вярвам на този лъжец! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 12:20 pm | |
| Бях за теб
1.Не каза ли,че никога не трябва да плачат очите ми? Забрави ли,че обеща единствено с мене да бъдеш ти?! Много неща ми обеща,но досега нито едно не изпълни. С друга жена ти си сега,зная това,и мойте очи пак с тъга са пълни.
Припев: Бях за тебе една неделна програма, бутилка вино в нощта,изпита отдавна. Сега тя е с теб,но няма промяна. Бутилка с друг етикет и нова програма.
2.Не каза ли,че никога не искаш да виждаш сълзите ми? Вдигни очи и виж сега ужасната болка в душата ми! Много неща ми обеща,но досега нито едно не изпълни. С друга жена ти си сега,зная това,и мойте очи пак с тъга са пълни. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|