Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
peteto64
Брой мнения : 261 Точки: : 347 Регистриран на : 06.04.2009 Age : 31
| Заглавие: Текстове на песни Пон Апр 06, 2009 11:42 am | |
| | |
| | | papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Апр 06, 2009 11:54 am | |
| С теб ще полудия
Вечно бягаш и се криеш, нямаш смелост да бъдеш до мен. Не се страхувай да ме обичаш, да бъда твоя е твоя съдба.
Припев: Накрай ме сега, с тебе да полудея, да се разтопя. Накрай ме сега, накрай ме сега с теб полудея, да се разтопя. Накрай ме сега.
Няма смисъл да отричаш, без мен не можеш даже и ден. Не се страхувай да ме обичаш, да бъда твоя е моя съдба.
Припев: (х3) Накрай ме сега, с тебе да полудея, да се разтопя. Накрай ме сега, накрай ме сега с теб полудея, да се разтопя. Накрай ме сега.
Хайде на купона
Тази вечер започва купона с луди танци стартира маратона, кой навит е със мен да танцува кой готов е сега да лудува.
Във мига щом луната изгрява до червено дансинга прегрява вече няма нищо забранено, вече всичко сега е позволено.
Припев: (х2) Найде на купона, тръгва маратона. Нека всички заедно да пеем, и на екс живота да живеем.
С буен ритъм ноща полудява, и сърцата с любов награждава, диви страсти в очите ни плуват с луди танци телата танцуват.
Във мига щом луната изгрява, до червено дансинга прегрява. Вече няма нищо забранено, вече всичко сега е позволено.
Припев: (х2)
Припев: (х2 | |
| | | elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Апр 06, 2009 5:15 pm | |
| Ела ме вземи
Ще сваля звездите за тебе аз, нека плаче небето за тях. Нека плаче, нека се сипе дъжд, само с теб да съм аз.
Припев: За твоята обич бих дала дори светлината на моите дни... буен огън във мене гори. Не мога да бъда щастлива сама, само тебе искам искам сега... ти не знаеш във мен как боли, ела ме вземи.
Искам да усещам сърцето ти, нежно прегърни ме сега. Да усещам топлите длани, да усещам страстта.
Припев: За твоята обич бих дала дори светлината на моите дни... буен огън във мене гори. Не мога да бъда щастлива сама, само тебе искам искам сега... ти не знаеш във мен как боли, ела ме вземи. | |
| | | elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Апр 06, 2009 5:16 pm | |
| Когато всичко свърши
Как да избягам от страха, вътре в мен скрит е той сега. Как любовта да задържа, никога да не свършва тя. Как времето да спра?
Припев: (х2) Когато всичко свърши и любовта угасне една жестока рана остава след това. Когато всичко свърши и раната зарастне, тогава пак се връща любовта.
Как пак не мога да заспя, моят страх будна ме държи. Как любовта ни да спася винаги тя да продължи? Ти знаеш ли кажи?
Припев: (х4) Когато всичко свърши и любовта угасне една жестока рана остава след това. Когато всичко свърши и раната зарастне, тогава пак се връща любовта. | |
| | | papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Апр 07, 2009 9:11 am | |
| Забрави
Пак вали, в душата ми вали, без любов оставаме сами.
Припев: Забрави, че те обичам, Забрави, че съм със теб. Научи ме да приличам, аз на тебе, ти на мен.
Самота: Това ли е света? Тишина: Ще бягам ли сама?
Припев: (х3) Забрави, че те обичам, Забрави, че съм със теб. Научи ме да приличам, аз на тебе, ти на мен. | |
| | | papi7yy
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Апр 07, 2009 9:13 am | |
| Сватбари
Вдига се сватба, сватба голяма, с тежки сватбари и тежки дари. Вдига се сватба, сватба голяма, с тежки сватбари и тежки дари.
Припев: (х2) Хайде наздраве с вино пенливо. Хайде наздраве, хайде горчиво.
Да става младо, младо и старо, да вие хоро, хоро голямо. Двамата млади Бог да ги пази, да ги дарява с челят най-здрава.
Припев: (х2) | |
| | | aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:26 pm | |
| Ще рискувам
Тези дрехи не прикриват,а показват кой си ти! Без 'Армани' не излизаш,може би с 'Версаче' спиш. Май си влюбен в тебе само,пренаситен от жени, тръгваш бързо спираш рязко,до къде ще продължиш?
Припев: Какво им вземаш и им даваш на жените? Защо и мен сега ме караш да опитам? Сега съм смелата,която се страхува, ще те целувам,дори да те загубя!
Спри да гледаш с този поглед-изкусител на жени! всяка трета има повод,за да ти благодари. Имаш навик да купуваш само скъпите неща, знам отдавна как си купи,както мен и любовта!
Припев: Какво им вземаш и им даваш на жените? Защо и мен сега ме караш да опитам? Сега съм смелата,която се страхува, ще те целувам,дори да те загубя!
Ще рискувам с теб до края, изкусител на жени... Ще те целувам дори да те загубя... | |
| | | aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:26 pm | |
| Целувай ме
В гората на мечтите, вървяхме с тебе двама, но всичко с нас се промени. Повярва на лъжите и в мрак превърна дните ни, забрави нашите мечти.
Ти мълчиш отчаян, не чуваш мойте думи, не виждаш моите сълзи. Не знам какво да правя, незнам какво да кажа...аз, повече не ме мъчи...
Целувай ме /x4
Две сълзи в нас, две сълзи в нас остават да изгарят нашите сърца. Две сърца в нас- две сърца изгарят бавно в нас повече не ме мъчи.
Целувай ме (х4)
С теб времето ще върнем, ще заличим следите, ще върнем миналите дни. И пак ще ме целуваш, и пак ще ме прегръщаш...ти... и пак до мене ще си ти.
Ти мълчиш отчаян, не чуваш мойте думи, не виждаш моите сълзи. Не знам какво да правя, незнам какво да кажа...аз, повече не ме мъчи...
Целувай ме (х4)
Две сълзи в нас, две сълзи в нас остават да изгарят нашите сърца. Две сърца в нас- две сърца изгарят бавно в нас повече не ме мъчи.
Целувай ме ( х8 ) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:27 pm | |
| Ангел в нощта
Литнах надолу без страх, паднах във земния прах. Исках да бъда човек, търсех се век, след век.
Шумната хорска река, смаза тя мойта душа. Даде ми само печал и думи кал.
Припев: Ангел във нощта броди из града. Лунните лъчи сега ме милват и боли.
Мрака не галят щурци. Срещам се в хор от лъжци. Някой доброто отне. Чувствам се без криле.
Утре денят е суров идва без капка любов. Дава ми само печал и думи кал.
Припев: (х2)
Къде съм аз във тази глуха нощ. Загубих се завинаги, не се виня.
Останах сам-сама и със мисъл безрадостна пак отлитам аз.
Припев: (х3) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:28 pm | |
| За мен забрави
Ти стоиш пред мен сега и ме молиш пак да ти простя, но не мога вече, нека тя да ти прости. По-щастлив ли беше, по-щастлив ли от преди?
Ти сгреши, аз нямам вина, ти ме излъга, ти така пожела... Тръгна си от мене, за мен забрави ти...
Всичко свърши, за мен забрави. Всичко свърши, при нея ти върви.
Тръгна си от мене, за мен забрави ти... По-щастлив ли беше, по-щастлив ли от преди? Но не мога вече, нека тя да ти прости. По-щастлив ли беше, по-щастлив ли от преди?
За мене, за мене, за мене забрави!!! (x4) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:29 pm | |
| Свършено е с теб
Що ти трябваше тогава с мен да се задяваш ти, цяла нощ не спря, а сега от мене бягаш. Сякаш, че не ме познаваш тъй не става тя.
Припев: Ти ли си толкоз глупаво, аз ли съм толкоз щурава, но щом ми влезеш в очите свършено е с теб момче. Риба да си ще те хвана с голите си две ръце. Щом ми влезеш в очите свършено е с теб момче. Риба да се ще те хвана с голите си две ръце.
Знам ти всичките мераци, ще пресметна всичко аз, клопка ти кроя. С дявола ще се сговоря, ала ще те надхитря, няма да се спра.
Припев: (х2) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:29 pm | |
| Самотна стая
Самотна стая със тишината, очаквам тихо да отмине самотата.
Няма те. Без теб не мога. Няма те! Чакам те. При мен да дойдеш. Чакам те! (x2)
Припев: Плачат четири стени,плача заедно със тях... стаята е пълна с дим,пълна е със самота... Тъмно е... Навън вали, чакам да се върнеш ти, в стая с четири стени, обвита във цигарен дим.
Нощта е дълга и бавно ме убива. Сълзи студени погледа ми скриват.
Няма те. Без теб не мога.Няма те! Чакам те. При мен да дойдеш. Чакам те! (x2)
Припев:...
Няма те. Без теб не мога.Няма те! Чакам те. При мен да дойдеш. Чакам те! (x2)
Припев:... | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:30 pm | |
| Палави очи
Имам палави очи, някой с мен ще изгори, някой няма да заспи, мойто име ще мълви. (х2)
Припев: Ще гори (х3) до зори (х2) Ах, ле, ле, ле, който превари ме заговаря. Ах, обич кратка, Ах, ле, ле, ле, ле.
Имам палава душа, неуморно скита тя. Който с мен се задържи, трябва много да мълчи. (х2)
Днеска тук съм утре там, някой лош е друг разбран. Всички лесно ги въртя и ги водя за носа.
Имам палави очи, някой с мен ще изгори, някой няма да заспи, мойто име ще мълви.
Ще гори...
Припев: Днеска тук съм, утре там, някой лош е друг разбран. Всички лесно ги въртя и ги водя за носа.
Имам палави очи, някой с мен ще изгори, някой няма да заспи мойто име ще мълви.
Имам палава душа, неуморно скита тя. Който с мен се задържи трябва много да мълчи. | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:30 pm | |
| Снежанка
Ти каза ми че на снежанка ти приличам със тези мои коси от сняг. Като джудже след мене постоянно тичаш чак от зори до късен мрак. Кажи джудже че ти си влюбено във мен защо прехапваш от вълнение език? Снежанка ласкаво ръцете ти студени със своя дъх сте стопли в миг.
Припев : /2 Но викат другитеджуджета с дружен глас мила Снежанке стопли и нас! | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:31 pm | |
| Ще си отиде любовта
Няма как-тръгваш си вече, няма как-тръгвай, върви... Забрави за нашите нощи, забрави за всичко. Върви... Не плачи, недей да ме молиш, не плачи за любовта. Няма как с твойте сълзи ти да върнеш пак любовта.
Припев: (x2) Ще си отиде любовта, ще си отиде с теб сега. И само спомена в нощта ще се сбогува със света.
Замълчи-не искам да слушам, замълчи-не искам лъжи. Запази нашите спомени Остави ми наще мечти. (x2) Не плачи, недей да ме молиш, не плачи за любовта. Няма как с твойте сълзи ти да върнеш пак любовта.
Припев: (x2) | |
| | | aKsI
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 5:31 pm | |
| Мечтата ми вземи
Грехове в среднощен бяг, гонят ни,след нас вървят. Чувам нежни гласове, Те ми шепнат "Искам те! Искам те! Искам те! (x2)
Припев: Мечтата ми вземи с греха я съживи. Мечтая ли това, ти казвай само "Да". И в таз греховна нощ, греховна от разкош и всички грехове да плащам-Искам те!
Само бурни ветрове крие твоето сърце. Ти си бряг за грехове, Моят остров."Искам те!"
Припев:(x4) | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 07, 2009 1:06 pm | |
| Емилия feat. Sakis Coucos & Kesaras - Харесва ми
Харесвам начина, по който се обличаш, харесвам погледа, с(със) който ме изпитваш, харесваш тръпката, с която се целуваш .. последвай ме и убеди ме, че си струваш! (3х)
Ще оставя твойте устни, да целуват, и ще оставя твойте пръсти да събличат. А, в тъмнината, наще сенки ще рисуват ... горещи две тела, които се обичат!
Харесвам начина, по който се обличаш, харесвам погледа, с(със) който ме изпитваш, харесваш тръпката, с която се целуваш .. последвай ме и убеди ме, че си струваш! | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:13 am | |
| Втора цигулка
Лесно искаш да се справиши се хвалиш, и се хвалиш. Лесно е да хванеш друга, но не струва тя. Ако искаш да съм втора, ти не знаеш аз го мога. Искаш ли го - запомни, втори ставаш ти.
Припев: Че жена съм аз от сой, искам само да си мой. Че жената щом реши, втори ставаш ти. Че жена съм аз от сой, искам само да си мой. Че жената щом реши, втора цигулка си.
Загрубява веселбата, ти загуби си правата. Ще останеш ти без глас - щом поискам аз! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:13 am | |
| Река на любовта
Има, има болка една и роши покоя ми тя. Зная, зная, зная сега, любовта е дошла.
Припев: Любовта във мен напира, с нова сила тя извира. Търси истинска ръка, буйната река.
И не крия зная сега, таз магия е любовта. И кипи боже кипи, сили остави. Остави ми сила една,да посрещна аз любовта. Любовта при мене сега, тя при мен е дошла. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:15 am | |
| Дарявам аз
Само, само помисли, а после го реши. В мислитe ти е жена, колко струва тя? В мислите ти е жена, с евтина цена.
Припев: Не мога сълзи да редя, а мога да даря. И знай дарявам само аз, ах, само страст. Не мога сълзи да редя, а мога да даря. И знай дарявам само аз, ах, само страст.
Знай, че евтина цена е с огъня игра. Знай, че евтина цена, струва само тя. | |
| | | Sisity
| Ще те накажем
От сто години, си късметлия, с две красиви жени си бил. Да знаеш вече ще те разкрием, една от двете си избери
Припев: Няма да стане и ще те хванем, повече няма нии да те траем. Много си важен, ще те накажем. Ние играта ще ти разкажем (х2)
До обед с бяла жена се хвалиш и мислиш че си голям герой. Следобед черна отново мамиш, и нито с нея, и нито мой. | |
| | | Sisity
| Весело момиче
Спорят на глас в нощта, за мене три добри момчета. Искат с едно от тях да ида аз на дискотека. Чакат от мене знак, но даже и да ме намразят, вече избрах, вече избрах, с четвърто аз ще изляза.
Припев: (x2) Весело момиче съм, всяка вечер съм навън, с онова момче, което си избра само сърцето.
Страдат за мене знам, онези три добри момчета. Всеки си тръгна сам и не дойде на дискотека. Имам ли аз вина, че не избрах едно от трите? мойто сърце, мойто сърце се влюби без да ме пита. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 22, 2009 1:16 am | |
| Само с поглед
Думи с теб не са ни нужни, щом сме двама аз и ти. Нас ни палят страсти южни, щом сме двама с теб сами. Само с поглед си говорим шепнат нашите тела. Шепнат нашите тела: нежна е нощта.
Припев: Само с поглед ми кажи, че ме обичаш ти. Само с поглед ме люби, с поглед ме покори. Само с поглед разбери, че те обичам аз. Виж във моите очи огън гори от страст.
Във очите погледни ме, там е моята душа. Нека двама изгориме в огъня на любовта. Само с поглед пожелай ме и 'обичам те' кажи. Шепнат моите очи: любовта си ти. | |
| | | Sisity
| С любовта шега не бива
Искам всичко да опитам, аз съм млада и добра. Бързо времето отлита, кратка е и младостта. Искам аз да поиграя, с някого и на любов. Искам всичко да узная за света красив и нов.
Припев: (х2) С любовта шега не бива, даже тя да е игра. Нека в спомени красиви да превърнем любовта.
Искам аз да поиграя с някого и на любов. Искам всичко да узная, за света красив и нов. Но не искам да загубя любовта във таз игра. Нито искам да погубя някоя добра душа! | |
| | | Sisity
| Мъж да си
Мъж да си на този свят е прекрасен занаят. Имаш ли си всичко ти, нищо теб не те мори.
Първо нещо дай, после пожелай и люби, люби докрай. Чаши напълни, малко отгатни и отново избери.
Припев: (х2) Ако нямаше в тоя свят мъже, щеше ли да е добре? Може ли без тях да извършим грях? Моят отговор е 'Не'.
Срещнеш ли добра жена ти във своята съдба, ставаш още по-богат. Мъж да си на този свят.
Първо нещо дай, после пожелай и люби, люби докрай. Чаши напълни, малко отгатни и отново избери. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|