Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:06 am | |
| Неразумна любов
За теб съм сбъдната мечта...
Моят поглед пари вътре в теб хиляди слънца И превръща всяко късче лед в капчици роса.
И влизам неусетно във всяка твоя клетка И от любов изпепелен. Не вяврваш, че ме имаш, А в тази нощ красива още миг и ти си прероден.
Припев: Неразумни в нощта се докосваме в мрака. Пак ме искаш, но това каза ми го и луната. Танцувай с мен и с любовта. Танцувай танца на греха. За теб съм сбъдната мечта. (х2)
Двамата сме грешници в нощта, Нека е така. Толкова сме истински сега, Както никога.
И влизам неусетно във всяка твоя клетка. И от любов изпепелен Не вяврваш, че ме имаш. А в тази нощ красива още миг и ти си прероден.
Припев: (х2) (х2) | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:07 am | |
| Нещо секси
Превръщаш моя скучен ден във нещо много секси, ти в любовта си съвършен, за тебе няма пречки!
Изпълваш моя сън, с фантазий за двама, ела при мен,не стой навън, за нас задръжки няма!
Припев: Аз ще бъда много секси, винаги за тебе, и ще ти завижда всеки който ме погледне!
Изпълваш моя сън, с фантазии за двама, ела при мен,не стой навън, за нас задръжки няма!
И вътре в мене тих пожар запалваш с поглед само, ръцете ти са чуден дар за мойто младо тяло!
Припев:/4x/ | |
| | | Sisity
| Нощ е
Дали измама беше ти в живота мой? А може би била съм грях в живота твой... Сега отново лутам се сама в нощта, сама да чакам изгрева в тишина.
Припев: (х2) Нощ е и аз сама съм без тебе, нощ е, какво ли случва се с мене?! За тебе плача, за тебе страдам. Ела, върни се, прегърни ме.
Нали единствен бе в живота мой?! А може би играчка бях в живота твой?! Сега отново лутам се сама в нощта, с мълчиви сълзи аз дочаквам изгрева.
Припев: (х4) Нощ е и аз сама съм без тебе, нощ е, какво ли случва се с мене?! За тебе плача, за тебе страдам. Ела, върни се, прегърни ме. | |
| | | Sisity
| Осъдена душа
Искаш само мен. Обичаш само мен, а за нас не трябва никой друг да разбере. При мен си във нощта, а утре сутринта ще бъдем двама непознати за "пред хората". Искаш само мен. Обичаш само мен, ала за нас не трябва никой друг да разбере. Осъдена душа на страх и на лъжа... Година вече съм така. Как да издържа?
Припев: (х2) Някой ден ще изкреща...пред всички някой ден: "Вижте ни. Обичам го и той обича мен. Казвайте, каквото щете, казвайте за нас. Все едно! С него ще живея вече аз."
Искам само теб. Обичам само теб, а зная, че за никого това не е добре. Опитвам се да спра...Кайи ми как да спра, ако се разделим, без тебе просто ще умра. Искам само теб. Обичам само теб, а зная, че за никого това не е добре. Осъдена душа, измъчена душа... Година вече съм така. Как да издържа?
Припев: (х2) Някой ден ще изкреща...пред всички някой ден: "Вижте ни. Обичам го и той обича мен. Казвайте, каквото щете, казвайте за нас. Все едно! С него ще живея вече аз." | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:08 am | |
| Още помня
Като черна сянка се скитам във нощта. Без да смея хората да питам как си ти сега. Спомените още ме измъчват и не спира лентата да връща. И крещя - "Ще полудея" Жива ли съм или не съм вече не знам.
Припев: Още помня твоя поглед. Още нощем той ме топли. Още чувствам ръцете ти навсякъде по мен. Нежно как си ме докосвал. Нежно как си ми говорил. Липсваш ми, повярвай ми, обичам те. Липсваш ми, повярвай ми, обичам те.
Не, не трябва да обичаш - не не не. Успокой се свърши всичко, няма не. Но спомените още ме измъчват и не спира лентата да връща. И крещя - "Ще полудея" Жива ли съм или не съм вече не знам.
Припев: Още помня твоя поглед. Още нощем той ме топли. Още чувствам ръцете ти навсякъде по мен. Нежно как си ме докосвал. Нежно как си ми говорил. Липсваш ми, повярвай ми, обичам те. Липсваш ми, повярвай ми, обичам те. | |
| | | Sisity
| Пияна от любов
Случи се и с мене, случи се накрая, за такава обич цял живот мечтая. Ти дойде в живота ми, омагьоса дните ми, чудеса направи да бъда щастлива. Ти дойде в живота ми, омагьоса дните ми и за първи път усещам се жива.
Припев: Пияна съм от любовта, луда ставам с теб сега, ти научи на обич моята душа. Докосвай ме, целувай ме, завинаги обичай ме, всичко имам ако имам теб.
Твоя топъл поглед като ме погали по дълбока нежност има ли, едва ли?! Няма по-обичана в това съм сигурна и това, че само до теб съм щастлива. Няма по-обичана в това съм сигурна и за първи път усещам се жива.
Припев: Пияна съм от любовта, луда ставам с теб сега, ти научи на обич моята душа. Докосвай ме, целувай ме, завинаги обичай ме, всичко имам ако имам теб. | |
| | | Sisity
| Пленница
Монахиня по неволя да съм в клетка,не не мога И да бъда аз в плен, знай това не ми е ген. /2/
Припев:
Пленница ми е съдбата, но не падам във краката щастието чуждо не деля Пленница ли съм когато аз жадувам всичко свято, обичта с един да споделя.
Чужда обич как да взема, грях ще е и не умея щом от всички чудеса аз избирам любовта. /2/
Припев: /2/ | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:09 am | |
| Побъркани от любов
Припев: С тебе сме побъркани, от любов побъркани. Денонощно се желаем, сън какво е с теб незнаем. С тебе сме побъркани, от любов побъркани. Щяло бързо да ни мине, никакви изгледи да ни мине.
Кой ни срещна с теб незнам, как се стигна чак до там. Фред ли сме със тебе двама, чак такава обич няма. Аз немога миг без теб, ти неможеш миг без мен денонощно любовта ни като ток тече в кръвта ни.
Припев: С тебе сме побъркани, от любов побъркани. Денонощно се желаем, сън какво е с теб незнаем. С тебе сме побъркани, от любов побъркани. Щяло бързо да ни мине, никакви изгледи да ни мине.
Приказки по наш адрес хората говорят днес. Да ни скарат май желаят, но излишно се стараят. Аз немога миг без теб, ти неможеш миг без мен денонощно любовта ни като ток тече в кръвта ни.
Припев: (x2) С тебе сме побъркани, от любов побъркани. Денонощно се желаем, сън какво е с теб незнаем. С тебе сме побъркани, от любов побъркани. Щяло бързо да ни мине, никакви изгледи да ни мине... | |
| | | Sisity
| Покажи ми
Тази вечер пак си много секси, пак обърка моите рефлекси, пак забравям да съм недостъпна и побъркана от страсти тръпна. Щом те видя почвам да си мисля само за едно, само за едно.
(2х):
Искам, искам пак любов до сутринта, искам, искам пълна гама чудеса.
Вече стигам точка на кипене, страшно парят дрехите по мене, щом това със поглед го постигаш, по нататък до каде ли стигаш?
Покажи ми, хайде,покажи ми искам те сега, искам те сега,
(4х):
Искам, искам пак любов до сутринта, искам, искам пълна гама чудеса. | |
| | | Sisity
| Приказка
Искаш ли да ти ражкажа приказка за любовта и със мене ще усетиш колко сладка е нощта Тази приказка е стара колко света затова пък аз съм млада - любовта ми е съдба.
Пр: Хайде да оставиме телата за любов да си шептят колко малко трябва на душата за да е щастлива тя.
Тази приказка е стара колко света затова пък аз съм млада- любовта ми е съдба ще оставя тишината да разказва вместо мен ще ти подаря във мрака аз изгряващия ден.
Пр: Хайде да оставиме телата за любов да си шептят колко малко трябва на душата за да е щастлива тя. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:12 am | |
| Първа луна
За теб съм тук за теб съм аз дошла В тишина с първата луна Без стон без звук ще спирам вечно тук И с теб сама откривам любовта
Припев: Първата луна ще посрещнем в нощта погледни дланта как трепери я С първата луна как кипи кръвта само твоя глас чувам в нощта
И в нощ и ден и в пек и мрак студен Ще стоплям аз с буйната си страст И в нощ и ден и в пек и мрак студен Като звезда с първата луна. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:13 am | |
| Родени за любов
Наша е нощта! Да, наша е нощта и няма правила! Кипи във мен кръвата! Нака да изгаряме от сладостта! Живеем за мига! Жадувам да отпия от страстта! Щом при нас е тя! Сама съм, искам те, ела!
Припев: Родени за любовта, тръпнат наште тела и очакват нощта.Пленени от сладостта, родени са за греха и се давят в мига! Родени за любовта, наште топли тела тъй очакват нощта!Изгарящи за мига, тръпнат наш'те тела, няма тук правила!
Изпивай ме сега! Да, жадно ме изпивай с поглед! Няма правила! искам те, искам те сега! Жадувам за страстта! Още, още от греха! Чакам те, ела! Готова съм, готова за това! | |
| | | Sisity
| С мен бъди
Що любов е аз не зная, но за нея аз копнея, искам тебе, само с тебе да се любя аз. Ти ми даваш много сила, ти си моята закрила, искам тебе, само с тебе, не жали ме, а със страст люби ме.
Припев: С мен бъди, радост ти моя, с мен бъди и във тревога, с мен бъди радост ти моя, без теб не мога.
Що е нежност ти не знаеш, но я искаш ще признаеш, искаш мене, само с мене да се любиш ти. Аз ти давам мойта верност, но ти трябва малко смелост. Искаш мене, само с мене, ти вземи ме и със страст люби ме. | |
| | | Sisity
| Сама
Винаги сама, красива, но сама, желана, но сама, жадна за любов, но винаги сама.
Всеки се бои да те замени и да заличи твоите следи в душата ми.
Винаги сама, Толкова сама. Ти ли ме закле, Ти ли ме прокле Все да съм сама? Да търся любовта, Безпътна в нощта. Да търся любовта, Тя да е мираж, Далечна да е тя.
Припев: Не издържам в самота. Но мисли, мисли, Че е дошъл след тебе края на света. Не издържам сама в нощта, Но ще продължа да търся пак. Любовен дъжд и красота. Не издържам в самота, Но мисли, мисли, Че е дошъл след тебе края на света. Не издържам, но вече знам - Мога и без теб да чувствам пак Да вярвам аз в любовта.
Винаги сама Красива, но сама. Това очакваш ти След като разби надежди и мечти. Даже и сама друга съм сега, Аз се съхраних, Аз те заличих от моята душа.
Припев: (х3) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:14 am | |
| Сама го мога
Сама....и така..... Сама....топла.... и познай какво правя аз? Ела .... и гледай... мълчи.... не дишай... а виж какво значи ... страст!
Припев: Мойте пръсти могат всичко, гледай колко нежно ме обичат, гледай как ми е приятно, за да стигна края многократно. Мойте пръсти могат всичко, гледай колко нежно ме обичат, знаят как ми е приятно, за да стигна края многократно.
Сама го мога... добре го мога... сърцето ми... А ти ревнуваш?.. Защо ревнуваш?
Припев: (х2) | |
| | | Sisity
| Само мой Не искам и да зная с коя си ти сега. Важно е, че при мен се връщаш във нощта. Даже не ми пука колко са на брой. Важно е накрая: Пак си мой! Припев: Няма да ревнувам,знаеш си го ти. Щом те пожелая - при мене се върни. Хайде докосни ме, както знаеш ти. Свърши ли нощта ни просто си върви. Търсиш ли ме нощем, кажи ми ти, кажи. Не можеш да ме видиш във нейните очи. Даже не ми пука колко са на брой. Важно е накрая: Пак си мой! Припев х4) Няма да ревнувам,знаеш си го ти. Щом те пожелая - при мене се върни. Хайде докосни ме, както знаеш ти. Свърши ли нощта ни просто си върви. | |
| | | Sisity
| Сладък миг
Щом заспи деня,буди се нощта, в дъжд от светлини, в страст окъпани. Викат ни ела сладките неща, сладък е мига, искам чудеса./x2/
Припев: /x2/ Сладък миг си сладък, най – сладък, най – сладък, още остани. Зная че си кратък, най – кратък, най – кратък за мен се запази.
Само с мен ела, ела сладък миг е за това, зная сладката вина е в греха.
Припев: /x2/
Връщам се назад, спомени горят. Връщам се при теб ти си нощ и ден. Твоят миг за мен е век несподелен, век несподелен от мига роден./x2/
Припев: /x2/ | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:15 am | |
| Съжалявам
Заслужих си да си студен, неможе да се вярвя на мен. Заслужих си да си студен, да бягаш от мен. Искам да те имам пак, но знам че нямам право как да те спечеля как,кажи. Прав си да не ме поглеждаш ти, прав си да не ме докосваш ти, зная че раних сърцето ти.
Съжалявам! Много те обичам,чуваш ли, много съжалявам ,чуваш ли, страшно съжалявам,чуваш ли. Съжалявам!
Развикай се, не ме жали, направо покажи ми вратата. Виновна съм и ме боли, че теб те боли.
Искам да те имам пак, но знам че нямам право как да те спечеля как,кажи. Прав си да не ме поглеждаш ти, прав си да не ме докосваш ти, зная че раних сърцето ти.
Съжалявам! Много те обичам,чуваш ли, много съжалявам ,чуваш ли, страшно съжалявам,чуваш ли. Съжалявам!
Прав си да не ме поглеждаш ти, прав си да не ме докосваш ти, зная че раних сърцето ти.
Колко те обичам,чуваш ли много съжалявам ,чуваш ли, страшно съжалявам,чуваш ли. Съжалявам!
(2х):
Прав си да не ме поглеждаш ти, прав си да не ме докосваш ти, зная че раних сърцето ти.
Много те обичам,чуваш ли много съжалявам ,чуваш ли, страшно съжалявам,чуваш ли. Съжалявам! | |
| | | Sisity
| Сълза на любовта
Сълза отронва се сама. Сълза не мога да я спра. Сълза, която пари капка е тя, но донася сама любовта.
Припев: И сто молитви изричай ти, изричай ги живее в клетви, таз сълза на любовта. (х2)
Следа от солена рана. Следа от тебе ми остана. Следа, която спира в теб да боли, но в мен тя кърви, тя кърви.
Припев: (х2)
И сто молитви изричай ти, изричай ги живее в клетви, таз сълза на любовта. (х4) | |
| | | Sisity
| Ти и всяка следваща
Ако мислиш,че си ме изместила за какво ме мразиш ми кажи? Пак и тази нощ си го сънувала как ме гледа с влюбени очи.
Припев: Ти и всяка следваща ще ме откривате в очите му! Ти и всяка следваща ще ме усещате в сърцето му!
Не остана място не целунато-с любовта си го белязах аз. Затова до край ще имаш чувството,че си лягам нощем между вас!
Припев: Ти и всяка следваща ще ме откривате в очите му! Ти и всяка следваща ще ме усещате в сърцето му! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:16 am | |
| Ти си за мен
Любовта ни събра някакси на шега, неразбрах как така тръгнах със теб в ноща. От любов ослепях, цяла горях от страст, и дори да грешах исках те аз.
Ти си за мен наркотик,разбери страст от която боли, но без теб немога знаи за един кратък миг ми дари тревога че ме желаеш,кажи. Говори, за бога!
Любовта е съдба, искам до мен да си цъбуди ме сега и страстно ме сприл Две тела във едно нека се слеем пак знай че тази любов вече е факт.
(2х):
Ти си за мен наркотик,разбери страст от която боли, но без теб немога знаи за един кратък миг ми дари тревога че ме желаеш, кажи. Говори, за бога! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:17 am | |
| Ще бъдеш мой
Ти си харесван зная И си преследван, И си ухажван вечно от жените. Те са готови зная Теб да последват Само да щракнеш с твойте пръсти ти.
Сънувам влюбени тела Да се докосват в нощта А после чак на сутринта Разбирам колко съм сама.
Припев: Ти си тъй недостъпен И много потаен Но как да постъпя ти за моя грях да узнаеш. Ти си тъй недостъпен А толкова хубав Но как да постъпя С нас да стане някакво чудо.
Блъсни ме нощем в твойто хубаво тяло, Но невъзможна пак е любовта ти. Времето тъжно в мене, сякаш е спряло Щом си помисля колко съм сама.
Сънувам влюбени тела Да се докосват в нощта А после чак на сутринта Разбирам колко съм сама.
Припев: ...
Ти си харесван зная И си преследван И си ухажван вечно от жените. Те са готови зная Теб да последват Само да щракнеш с твойте пръсти ти.
Припев: ...
Ти си тъй недостъпен И много потаен, Но как да постъпя ти за моя грях да узнаеш. Ти си тъй недостъпен... (х2) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 1:17 am | |
| Ако бях заменима
1. Тя на моето място няма да застане никога искай и се от ляво на твойто сърце да спи сега.
Припев: Ако бях заменима ще се тя да те има много късно е вече как не го разбра ако бях заменима ще се ли без причина ти да нямаш очи за друга никоя.
2. Както мен се облича като мен говори тя дори мисля че ми прилича аз съм една в сърцето ти.
Припев: Ако бях заменима ще се тя да те има много късно е вече как не го разбра ако бях заменима ще се ли без причина ти да нямаш очи за друга никоя.(2) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|