Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:49 pm | |
| Excuse me
Тъжен ти стоиш на бара и със поглед ме следиш. Знам, че ревност в теб изгаря, разбери че пак грешиш. Тъжен ти стоиш на бара и със поглед ме следиш. Палиш нервно ти цигара, чакам да се извиниш.
Excuse me. ааа, excuse me.
Тъжен ти стоиш на бара и със поглед ме следиш знам че ревност в теб изгаря разбери, че пак грешиш и не се сърди и запомни, че в любовта понякога боли. Аз твоя съм,не ме вини, че съм магнит за мъжките очи, не се сърди и запомни, че в любовта понякога боли. Аз твоя съм,не ме вини че съм магнит за мъжките очи.
Excuse me...
Тъжен ти стоиш на бара и със поглед ме следиш. Палиш нервно ти цигара, чакам да се извиниш и не се сърди и запомни, че в любовта понякога боли. Аз твоя съм,не ме вини, че съм магнит за мъжките очи. Не се сърди и запомни, че в любовта понякога боли. Аз твоя съм,не ме вини, че съм магнит за мъжките очи. | |
| | | elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:49 pm | |
| Ти си секси
Нереален ли си ти, какъв човек си? Караш ме да мисля непрестанно секси. (х2) Кожата ти с нокти искам да раздирам, устните ти да целувам без да спирам.
Припев: Искай ме, искай ме, искай ме: не спирай. Искай ме, искай ме: тялото ми жадно ти изпивай.
Нереален ли си ти, какъв човек си? Караш ме да мисля непрестанно секси. Може би ума ми някак си объркал, може би и тялото ми ти побърка. (х2)
Припев: (х2) Искай ме, искай ме, искай ме: не спирай. Искай ме, искай ме: тялото ми жадно ти изпивай.
Нереален ли си ти, какъв човек си? Караш ме да мисля непрестанно секси. Може и да го направиме мръснишки и да слушам как над мен горещо дишаш. (х2) | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:50 pm | |
| Стига, обич моя
Хайде, стига вече, обич моя - минало си, всичко бе до тук! Писна ми да бъда вечно твоя, утре ще ме има някой друг. Ще ме търсиш много, обич моя ще ме търсиш, ама не сега, а когато зад завоя видиш ми гърба.
Припев: Колко много, много те обичах! Колко много, както никой друг. Ден и нощ аз след тебе тичах, ти остана сляп и глух. Колко много, много те обичах! Колко много - ти не го разбра. Ден и нощ аз след тебе тичах, "Сбогом" казвам ти сега.
Хайде, стига вече, обич моя - нещо май не си добре. Като мен жена ще срещнеш, слънце, само че не знам къде. Ще ме търсиш много, обич моя ще ме търсиш, ама не сега, а когато зад завоя видиш ми гърба. | |
| | | elinceto015
| От любов
От любов искам да изкрещя, от любов искам да се стопя. Забранени, но сладки неща нека правим сега със тебе в нощта. (х2)
Как не разбра? Обичам те... повече от всичко друго. Мисля за теб с луд копнеж, тръпна за поглед горещ. (х2)
Без теб, разбери, в мене боли, дай ми надежда. С теб, разбери, в мене гори страст нечовешка.
От любов искам да изкрещя, от любов искам да се стопя. Забранени, но сладки неща нека правим сега със тебе в нощта. (х2)
Как не разбра очите ми, че ти казват: отведи ме. Жадно изпий тялото ми, лудо без дъх ме люби. (х2)
Без теб, разбери, в мене боли, дай ми надежда. С теб, разбери, в мене гори страст нечовешка.
От любов искам да изкрещя, от любов искам да се стопя. Забранени, но сладки неща нека правим сега със тебе в нощта. (х2) | |
| | | elinceto015
| Не искам, но ще забравя
Сърцето ми не иска да забрави. Сърцето ми не може да прости. Сълзите и кой с устни ще изпие, сама съм, а раната кърви.
Не искам, не мога да забравя целувките, дъха ти и страстта. Не искам, не мога да забравя за пламъка, къде е любовта? Не искам, не мога да забравя целувките, дъха ти и страстта. Не искам, не мога да забравя, от който с теб горя.
Знаеш ли, сърцето ще забрави. Знаеш ли, сърцето ще прости. Сам да си - моля се на Бога и във всяка обич ен да търсиш ти.
Не искам, но мога да забравя целувките, дъха ти и страстта. Не искам, но мога да забравя за пламъка, във който с теб горя. Не искам, но мога да забравя целувките, дъха ти и страстта. Не искам, но мога да забравя за пламъка, дори и любовта. (х2) | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:51 pm | |
| Коя си ти?
Ти разгаряш му страстта, ала само аз съм му в ума. Знай, че нямаш тази власт ти да станеш аз...(х2)
Припев: Боже мой, коя си ти? Не виждаш ли, че си в самотните му дни, за утеха си. Боже мой, коя си ти? Не разбираш ли, той не иска с тебе да е замени!
Той сега за теб не спи. Коя си ти? Коя си ти? Но на сън само за мене мълви. Знай, че нямаш тази власт ти да станеш аз...(х2)
Припев: Боже мой, коя си ти? Не виждаш ли, че си в самотните му дни, за утеха си. Боже мой, коя си ти? Не разбираш ли, той не иска с тебе да е замени!
Ти предлагаш му греха, греха, греха. Само аз му давам любовта. Знай, че нямаш тази власт ти да станеш аз...(х2)
Припев: Боже мой, коя си ти? Не виждаш ли, че си в самотните му дни, за утеха си. Боже мой, коя си ти? Не разбираш ли, той не иска с тебе да е замени! | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:52 pm | |
| Искам пак
Обичам те и аз не знам защо. Така безумно ме привличаш и мразя те, защото тази нощ на самота ти ме обричаш.
Припев: Искам пак да ме прегърнеш, всичко в мен да преобърнеш, да желаеш ти до лудост само мене нощ и ден. Искам пак да ме целуваш, устните ми да жадуваш, от любов са ме побъркваш само мене нощ и ден.
Обичам само твоите ръце, погалиш ли ме - полудявам. И мразя твойто ледено сърце, което кара ме да страдам.
Припев: Искам пак да ме прегърнеш, всичко в мен да преобърнеш да желаеш ти до лудост само мене нощ и ден. Искам пак да ме целуваш, устните ми да жадуваш от любов са ме побъркваш само мене нощ и ден.
Искам пак да ме прегърнеш... Да желаеш ти до лудост... Искам пак да ме целуваш... От любов са ме побъркваш...
Припев: (х2) Искам пак да ме прегърнеш, всичко в мен да преобърнеш да желаеш ти до лудост само мене нощ и ден. Искам пак да ме целуваш, устните ми да жадуваш от любов са ме побъркваш само мене нощ и ден. | |
| | | elinceto015
| Жестока болка
Ти не очаквай за всичко да простя Ти, ти не идвай... При друга върви, поредната твоя. Как, как усещах, че между нас е тя, но аз всичко дадох, а ти пропиля, а ти ме предаде...
Припев: (х2) Жестока болка си ти, ограби мойте мечти. Оттук нататък за мен ти не значиш нищо. Една самотна звезда ще бъде мойта сълза и в нея ще се стопи знам любовната нощ.
Ти бе за мене илюзия и страст. Ти ме погуби... до дъно изпи горчивата обич. Как, как усещах, че между нас е тя, но аз всичко дадох, а ти пропиля, а ти ме предаде...
Припев: (х3) Жестока болка си ти, ограби мойте мечти. Оттук нататък за мен ти не значиш нищо. Една самотна звезда ще бъде мойта сълза и в нея ще се стопи знам любовната нощ. | |
| | | elinceto015
| Губиш ме
Губиш ме! Не искам вече пак да се преструвам, не искам да играя на любов. Развъртим се двама с теб - ти обичаш ме, аз вече не. Всичко свърши, губиш ме, момче!
Припев: (х2) Искаш или не - играта свърши. Губиш ме, момче, със теб приключих. Ти за мен не си дори и спомен. Друг ще срещна аз в света огромен.
Губиш ме! (х2) Не ме търси, аз няма да отворя! Друг ще получи моето сърце. Не разбра ли, вече късно е - ти обичаш ме, аз вече не. Няма смисъл, губиш ме, момче.
Припев: (х2) Искаш или не - играта свърши. Губиш ме, момче, със теб приключих. Ти за мен не си дори и спомен. Друг ще срещна аз в света огромен.
Искаш или не... Губиш ме, момче Ти за мен не си дори и спомен. Друг ще срещна аз в света огромен.
Припев: (х6) Искаш или не - играта свърши. Губиш ме, момче, със теб приключих. Ти за мен не си дори и спомен. Друг ще срещна аз в света огромен.
Искаш или не... | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:53 pm | |
| Аромат на ягоди
Дали обичаш ме така както морето търси бряг или подводната скала разбива любовта на прах? Дали обичаш ме така, е в дланите ти да горя или докосваш ме с перце, играеш с моето сърце?
Припев: (х2) Аромат на ягоди, аромат на слънчев ден. Аромат по устните за любов, за теб и мен.
Дали обичаш ме така, че да танцуваш под дъжда или русалки в нощта примамват твоята душа? Дали обичаш ме така, че от любов да изгоря? Дали за тебе съм жена една единствена в света?
Припев: (х2) Аромат на ягоди, аромат на слънчев ден. Аромат по устните за любов, за теб и мен.
Аромат на ягоди... Аромат по устните...
Припев: (х2) Аромат на ягоди, аромат на слънчев ден. Аромат по устните за любов, за теб и мен. | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Апр 09, 2009 4:53 pm | |
| 2 в 1
Алисия: Доста май се надцени Не с една, а с две да си! Тарикат ли си, язък, По приличаш на балък
Теодора: Малко шматка май си ти, Даже взе да си личи. Искати се 2 в 1, Но си вечното капо!
Припев: Ох, бебчо, как пък не Сам си лягай по-добре. Ох, бебчо, как пък да, Ти си майстор в това.
Алисия: Май хормона те тресе, Полудя ли или не? Тарикат ли си язък, По приличаш на балък.
Теодора: Просто забрави грешните мечти. Иска ти се 2 в 1, Но си вечното капо!
Припев:
Алисия: Малко шматка май си ти, Даже взе да ти личи. Тарикат ли си, язък, По-приличаш на балък.
Теодора: Просто забрави Мокрите мечти. Искати се 2 в 1, Но си вечното капо! | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 21, 2009 4:50 pm | |
| Карамел
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна. Довери се, довери о-о-о-о. Като капка карамел по езика ти ще лепна ти, вкуса ми осети о-о-о-о. Опитай мене ти, Целувай мене ти, усещаш ме нали.
Припев: О-о-о-о, карамел по тялото ти ще тече, карамелено море, ще потънеш ти момче. Аз съм сладък карамел, знам че много те влече, карамелено море, ще потънеш с мен момче.
Предизвикваш в мен греха, боже колко ме привличаш и ще бъда с теб сега о-о-о-о. Като капка карамел по устата ти се стичам, оближи ме ей така о-о-о-оо. Опитай мене ти, целувай мене ти, усещаш ме нали.
Припев: О-о-о-о, карамел по тялото ти ще тече, карамелено море, ще потънеш ти момче. Аз съм сладък карамел, знам че много те влече, карамелено море, ще потънеш с мен момче.
Аз съм сладък карамел, карамел, карамел, Карамелено море, ще потънеш с мен момче.
Припев: О-о-о-о, карамел по тялото ти ще тече, карамелено море, ще потънеш ти момче. Аз съм сладък карамел, знам че много те влече, карамелено море, ще потънеш с мен момче. | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 21, 2009 4:52 pm | |
| Чао,еди-кой си
Казват ако жена каже "не",всъщност тя има друго предвид с това! Вярно ли е , питаш ти? Вярно е, казвам ти! Но ще чуеш и тук лъжи!
Припев: Не вярвай на лъжите лятно време ,че жените,бързо, лесно се предават, с някой си лягат ! Ти няма ли да ставаш,от леглото ми да бягаш? Не запомних снощи кой си. Чао,еди кой си!
Ако каже жена: "Оф ,боли ме глава",щяла скучна да е нощта! Вярно ли е , питаш ти? Вярно е, казвам ти! Но ще чуеш и тук лъжи!
Припев: Не вярвай на лъжите лятно време ,че жените,бързо, лесно се предават, с някой си лягат ! Ти няма ли да ставаш,от леглото ми да бягаш? Не запомних снощи кой си. Чао,еди кой си! (x2) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 21, 2009 4:53 pm | |
| Верен фен
Ще ставаш с мене, ще лягаш с мене, ще дишаш с мене - това те чака нощ и ден. Ще искаш с мене, ще чакаш с мене, ще молиш с мене - от днес ми ставаш верен фен! /x2/
Преброи жените, в твоя черен тефтер. Колко много те бива бейбе, сложи черта след мен. Не си хаби лъжите, такива не на мен! Не си играл във филма бейбе, избрах ти роля на фен!
Ще ставаш с мене, ще лягаш с мене, ще дишаш с мене - това те чака нощ и ден. Ще искаш с мене, ще чакаш с мене, ще молиш с мене - от днес ми ставаш верен фен! /x2/
Недей с вълшебния поглед, недей с лошо сега. Не ми показвай, че можеш бейбе, това са ясни неща. Не си хаби лъжите, такива не на мен! Не си играл във филма бейбе, избрах ти роля на фен!
Ще ставаш с мене, ще лягаш с мене, ще дишаш с мене - това те чака нощ и ден. Ще искаш с мене, ще чакаш с мене, ще молиш с мене - от днес ми ставаш верен фен!
Ще ставаш с мене, ще лягаш с мене, ще дишаш с мене - това те чака нощ и ден. Ще искаш с мене, ще чакаш с мене, ще молиш с мене - от днес ми ставаш верен фен! /x2/ | |
| | | Sisity
| Между нас
Даже целият свят ... всички ще разберат! /x2/
Как се срещнахме не знам - аз съм нежна, ти си прям! Всяка пречка между нас - пали луда страст! Всяка нощ гори в сатен, всяка нощ си ти до мен! Всяка нощ прегръщат ме твоите ръце!
Даже целият свят да стои между нас, всички ще разберат - един без друг не можем! /x2/
Няма да ни разделят - пътят, времето, дъжда! Ще запазим любовта в нашите сърца! Всяка нощ гори в сатен, всяка нощ си ти до мен! Всяка нощ прегръщат ме твоите ръце!
Даже целият свят да стои между нас, всички ще разберат - един без друг не можем!
Даже целият свят да стои между нас, всички ще разберат - един без друг не можем!
Даже целият свят ... всички ще разберат! Даже целият свят да стои между нас, всички ще разберат - един без друг не можем! | |
| | | Sisity
| Преча ли?
Сама ще свикна и с това - да не ти натрапвам любовта! Ако искаш гледай ме студено и ако искаш си върви сега!
Прекали! Кажи да ме няма! Кажи ми, преча ли? Дори да ме лъжеш - всичко знам! Прекали! Не те наранявам, а мога, чуваш ли? Дори да ме лъжеш - всичко знам!
Преча ли ти? Не си измислям ревността! "Ще ти бъда верен" е лъжа! Да броим ли с колко те разделям? Един от нас да замълчи! Сега ...
Преча ли? Кажи да ме няма! Кажи ми, преча ли? Дори да ме лъжеш - всичко знам! Преча ли? Не те наранявам, а мога, чуваш ли? Дори да ме лъжеш - всичко знам! /x2/
Преча ли? Кажи да ме няма! Кажи ми, преча ли? Дори да ме лъжеш - всичко знам! Преча ли? Не те наранявам, а мога, чуваш ли? Дори да ме лъжеш - всичко знам! /x2/ | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 21, 2009 4:54 pm | |
| Скрий се
Какво направи, да се разпадне, за минута любовта? Да те обичам, без да те имам ... това ли искаш от сега? Не ме докосвай, така е сложно, нямам сили за това! Нека те мразя, да не запазя и парче от любовта!
Скрий се, от мене скрий се ... само поглед ми липсва сега! Скрий се, за Бога скрий се ... подари се на друга жена! Скрий се, от мене скрий се ... аз съм силна, но с други мъже! Скрий се, за Бога скрий се ... излъжи ми очите поне! Невъзможна е с теб любовта, подари се на друга жена!
Не позволявай, да се надявам - по-добре да ме боли! Сега събличам и тези дрехи, напоени с твоите лъжи! Не ме докосвай, така е сложно, нямам сили за това! Нека те мразя, да не запазя и парче от любовта!
Скрий се, от мене скрий се ... само поглед ми липсва сега! Скрий се, за Бога скрий се ... подари се на друга жена! Скрий се, от мене скрий се ... аз съм силна, но с други мъже! Скрий се, за Бога скрий се ... излъжи ми очите поне! Невъзможна е с теб любовта, подари се на друга жена!
Скрий се, от мене скрий се ... само поглед ми липсва сега! Скрий се, за Бога скрий се ... подари се на друга жена! Скрий се, от мене скрий се ... аз съм силна, но с други мъже! Скрий се, за Бога скрий се ... излъжи ми очите поне! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 21, 2009 4:54 pm | |
| Имаме ли връзка?
Вдигни,обажда се любовта,чуй гласа ми.Защо те няма до мен сега? Приготвих ти горещо тяло,как само да спи,като те няма. Тук при мене всичко ще се разтопи.. Вдигни ми!
Припев: Чуй имаме ли връзка с теб сега,или се разпадна внезапно тя, ти дали ме чу,няма да съм с друг,чуй..тук ли си още? Чуй имаме ли връзка с теб сега , или се разпадна внезапно тя, ти дали ме чу,няма да съм с друг,чуй..тук ли си още?
Вдигни,обажда се любовта.. ще ти кажа,ако си с друга,бъди сега! Но щом решиш за тази вечер,не ме мисли,добре се справям,не,не ми е скучно. Как при теб върви?Вдигни ми!
Припев: Чуй имаме ли връзка с теб сега,или се разпадна внезапно тя, ти дали ме чу,няма да съм с друг,чуй..тук ли си още? Чуй имаме ли връзка с теб сега , или се разпадна внезапно тя, ти дали ме чу,няма да съм с друг,чуй..тук ли си още? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|