aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Емануела се вижда в дует с Преслава Чет Юли 02, 2009 2:35 pm | |
| Преди няколко часа в ефира на радио Сигнал плюс Емануела заяви, че с удоволствие би направила дует с Преслава.
Потребителите на Signal.bg задаваха въпроси към Емануела, която гостува в токшоуто "Открит микрофон". Оказа се, че за тях най-любопитно бе с кои изпълнители се вижда в дует певица №1 на "Фен ТВ". Публиката си пожелаваше различни сценични партньорства като например с Алисия, Джордан, Андреа, Кали, Слави Трифонов, Вероника, дори Азис.
Вярно ли е, че ще записваш дует с Алисия?
- Не, няма такова нещо, това няма как да стане.
Защо?
- Не смятам, че с Алисия си подхождаме по какъвто и да е начин. Нито като гласове, нито визии, темперамент. Като цяло сме много различни. Не смятам, че ние двете сме подходящи за такова нещо.
Аз уважавам Алисия като изпълнител, тя е много амбициозно момиче, интересна е, но като за дует по-скоро бих направила с Преслава или с Теодора. Преслава е изпълнител, който аз много уважавам, защото тя се бори за нейните интереси, също както аз за моите и смятам, че би се получило нещо интересно. Плюс това и двете сме в момента певици на годината.
В крайна сметка Емануела каза това, което всички добре знаем, а именно, че продуцентите последни имат тежката дума за всеки музикален проект. | |
|