Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Емануела се вижда в дует с Преслава

Go down 
АвторСъобщение
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

Емануела се вижда в дует с Преслава Empty
ПисанеЗаглавие: Емануела се вижда в дует с Преслава   Емануела се вижда в дует с Преслава I_icon_minitimeЧет Юли 02, 2009 2:35 pm

Преди няколко часа в ефира на радио Сигнал плюс Емануела заяви, че с удоволствие би направила дует с Преслава.

Потребителите на Signal.bg задаваха въпроси към Емануела, която гостува в токшоуто "Открит микрофон". Оказа се, че за тях най-любопитно бе с кои изпълнители се вижда в дует певица №1 на "Фен ТВ". Публиката си пожелаваше различни сценични партньорства като например с Алисия, Джордан, Андреа, Кали, Слави Трифонов, Вероника, дори Азис.

Вярно ли е, че ще записваш дует с Алисия?

- Не, няма такова нещо, това няма как да стане.

Защо?

- Не смятам, че с Алисия си подхождаме по какъвто и да е начин. Нито като гласове, нито визии, темперамент. Като цяло сме много различни. Не смятам, че ние двете сме подходящи за такова нещо.

Аз уважавам Алисия като изпълнител, тя е много амбициозно момиче, интересна е, но като за дует по-скоро бих направила с Преслава или с Теодора. Преслава е изпълнител, който аз много уважавам, защото тя се бори за нейните интереси, също както аз за моите и смятам, че би се получило нещо интересно. Плюс това и двете сме в момента певици на годината.

В крайна сметка Емануела каза това, което всички добре знаем, а именно, че продуцентите последни имат тежката дума за всеки музикален проект.
Върнете се в началото Go down

Емануела се вижда в дует с Преслава
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Борис Дали отново в дует с Преслава
» Ще пеят в дует
» Нов дует за Теодора
» Цветелина записа дует
» Слави и Миро правят дует !

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите