Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:45 am | |
| "Бита карта"
1.Колко дълго ти игра със мен и се правеше на супермен. Писна ми прощавай, хайде заминавай, започвам да живея защото:
Припев: Ти си бита карта, ти си мач игран веднъж. Ти си бита карта, ти си просто готин мъж. Ти си бита карта, ти си мач игран веднъж. Ти си бита карта, кой ти каза че си мъж.
2.Искаше на пръст да ме въртиш и със всяка друга да грешиш. Май е крайно време да вървиш. История си вече,отивай си човече, почвам да живея защото
Припев:...(x2)
3.Вярвай дните си за теб живях и да те излъжа не посмях. Но какъв си смешен аз разбрах. История си вече,отивай си човече, почвам да живея защото
Припев:...(x4) | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:45 am | |
| "Да се завърнеш"
1.Плачат пак очите ми, гаснат пак мечтите ми, тебе пак те няма у дома, така ми липсваш. В нощите, безлунните, с устни нецелунати, пак се моля тъжна и сама, да се завърнеш ти.
Припев: Навън изгрява ден,но остава тъмно в мен, за мен единствен ти, ти си слънце в мойте дни. Навън изгрява ден, но душата плаче в мен, върни се ти, върни,безкрайно знай ми липсваш ти.
2. Плачат пак очите ми, гаснат пак мечтите ми, безнадеждна чакам у дома, пред телефона. В нощите, безлунните, с устни нецелунати, пак изричам тъжна и сама, че теб обичам аз.
Припев: Навън изгрява ден,но остава тъмно в мен, за мен единствен ти, ти си слънце в мойте дни. Навън изгрява ден, но душата плаче в мен, върни се ти, върни,безкрайно знай ми липсваш ти. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:46 am | |
| "Клада от страст"
1.Ти си сега с друга жена, но запомни мой ще си ти щом те обичам аз. Всички беди ще изтърпя всички лъжи ще ти простя, щом те обичам аз!
Припев: Някой ден. Някой ден ще си мой!(2) Клада от страст в мене гори камък да си ще запламти, щом те обичам аз! Клада от страст в мене гори камък да си ще запламти, щом те обичам аз!
Бягаш сега, бягай, но знай, че ще си мой и най-накрай щом те обичам аз! Нека е лед твойто сърце ще го стопят моите ръце щом те обичам аз!
Припев: Някой ден. Някой ден ще си мой!(2) Клада от страст в мене гори камък да си ще запламти, щом те обичам аз! Клада от страст в мене гори камък да си ще запламти, щом те обичам аз! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:46 am | |
| "Лудница"
1.Знаем си го невъзможни сме, все обичаме да се караме Знаем си го тежък случай сме и макар да се караме се обичаме.(x2)
Припев: Лудница е при нас, луди сме ти и аз! Лудница голяма за нас любовта и дано до край да е все така. (x2)
2.Знаем си го неразбрани сме и одумват ни за какво ли не. Знаем си го, че сме готини на любовта завиждат ни.
Припев: Лудница е при нас, луди сме ти и аз. Лудница голяма за нас любовта и дано до край да е все така. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:47 am | |
| "Пак пак"
1.Ти ще звъниш и пак ще искаш да дойде бързо вечерта. И ще очакваш среща близка, за да съм твоя на мига. Пак, пак, така ли? Пак, пак, сега ли?
Припев: (х2) Пак, пак така да ме имаш мечтаеш! Пак, пак така да се любим желаеш! Всичко в тебе докрай да разбия и да не свършва нощта!
2.И ако още ти си мислиш, че ще съм с тебе ей така, грешиш за мен, не подозираш, че мога друго да реша. Пак, пак, така ли? Пак, пак, сега ли?
Припев: (х2) Пак, пак така да ме имаш мечтаеш! Пак, пак така да се любим желаеш! Всичко в тебе докрай да разбия и да не свършва нощта!
Пак...Пак... Сега...
Припев... Пак, пак, така ли? Пак, пак, сега ли? Пак, пак! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:47 am | |
| "Палава маймунка"
1.Имам си маймунка с рошава кратунка,не яде банани, тя е баровка в ресторанти, само там се храни. Има си кайшка,от злато верижка, често я подръпвам,бързо да направи салто, хоп, от норки палто.
Припев: Скок! Скок! Подскок! Скачай миличка маймунке! Хоп, хоп, хоп в моя джоб, да напълниш ти муцунке. (х2)
2.Имам си майимунка с рошава кратунка, леко побеляла,но в костюми на Версаче тя се подмладява! Мънки има клетка, спретната, красива, мезонет вълшебен, щом с пачка ми показва колко е игрива!
Припев: (х2) Скок! Скок! Подскок! Скачай миличка маймунке! Хоп, хоп, хоп в моя джоб, да напълниш ти муцунке.
3.Имам си маймунка с рошава кратунка,не яде банани, тя е баровка в ресторанти, само там се храни. Има си кайшка,от злато верижка, често я подръпвам,бързо да направи салто, хоп, от норки палто.
Припев: (х2) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:48 am | |
| Огнен Ритъм
Дай ми, дай ми малко топлина, дай ми част от своята душа. Дай ми ритьма на любовта, огнен ритам и със него да горя.
Припев: И пак ще бъда само твоя, мой ще бъдеш в нощта, ще полети душата ми сьс ритъма на любовта. Завинаги ще бъда с тебе, заедно ръка в ръка и нека всичко стене в мен с ритъма на любовта.
Дай ми нежни чувства, огън, страст, дай ми над сърцето твоя власт. Да ми ритъма на любовта, огнен ритъм и с него да горя.
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:49 am | |
| Бисерни Сълзи
За тъга ли съм родена върху таз земя? Бог ли ме наказа мене да съм все сама. (х2)
Припев: Ако бях бисери моите сълзи в този час, аз кръвта корона щях кралица да съм аз. (х2)
Уморена е от болки моята душа. Боже мой кажи ми колко трябва да тъжа? (х2)
| | | Sisity
| Слънчеви Очи
Изтъкан си сякаш от жарава, но в сърцето хлад таи! Зимата, обаче обожавам, ще се справя с теб добре, помни!
Припев: Аз нося слънцето топло, дълбоко в очите и полъха южен в кръвта! Не ще се спра да повикам на помощ звездите, леда ми към теб да стопя! И от тебе в миг ще се излеят буини, пролетни води! Топлината в тебе ще посеят моите топли, слънчеви очи!
Изтъкан си сякащ от жарава, вече леден мъж не си! Като топъл вятър теб жадуват моите топли, слънчеви очи!
Припев: Аз нося слънцето топло, дълбоко в очите и полъха южен в кръвта! Не ще се спра да повикам на помощ звездите, леда ми към теб да стопя! И от тебе в миг ще се излеят буини, пролетни води! Топлината в тебе ще посеят моите топли, слънчеви очи! | |
| | | Sisity
| Нощ
Нощ е, тиха топла и добра като влюбена жена. Като мен каквато бях, бях преди. Нощ е, в(ъв) такава нощ сгреших, чувствата ми промени, мен за прошка не моли.
Не мога да прощавам вече грешки непрости ми. Не мога и не искам да наричам те любими. Със сълзи ще изпия даже името, което като среднощно ехо ми нашепваше сърцето.
Нощ е, виждам как една звезда сякаш вика ми, ела и повежда ме към теб за ръка. Нощ е , но не мога аз сега спомена да залича и към тебе да вървя.
Не мога да прощавам вече грешки непрости ми. Не мога и не искам да наричам те любими. Със сълзи ще изпия даже името, което като среднощно ехо ми нашепваше сърцето./2 | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:50 am | |
| Няма възраст любовта
Сякаш Бог за мене те създаде, моя малка приказна любов. (Моя любов). Макар и вечно да ни брулят ветровете като любовен лъч в сърцята ни ще свети детски чиста е нашата любов.
Живеем само за мига и пием жадно всеки порив нов. Не, няма възраст любовта за нея всеки е готов. Живеем само за мига, защото знаем истина една. Не, няма възраст любовта на нея всеки един е света.
Щом те обичамв сичко бих ти дала. Едничък мой пред тебе се кълна. (Моя любов). Макар и вечно да ни брулят ветровете като любовен лъч в сърцята ни ще свети детски чиста е нашата любов.
Живеем само за мига и пием жадно всеки порив нов. Не, няма възраст любовта за нея всеки е готов. Живеем само за мига, защото знаем истина една. Не, няма възраст любовта на нея всеки един е света./2 | |
| | | Sisity
| Мъжки Номера
Страсно гледаш ме в очите, дланите горят. (х2) Колко много ме желаеш, устните шептят. (х2)
Припев: (х2) Че сваляч голям си вече зная, по-лукав от дявола си ти. Време е да разбереш на края, любовта не става с хитрини.
Ти започна, аз ще следвам твоята игра. (х2) Но кълна се, че ще бъдеш влюбен след това. (х2)
Припев: (х4) | |
| | | Sisity
| Търся Друг
Тръгвам в ноща и вървя с гордо вдигната глава. Искам с друг да изпитам любовта. За мен копнеж за теб тъга. Тази вечер пак на дансинга диво ще летя. Пред погледи мъжки ще пламтя, но посмей ела, ела!
Припев: (х2) Ти за мен звездите искаш да свалиш, обещаваш нрава си да промениш. Всичките си шансове ти проигра. Ще флиртувам с други аз!
Как ли не разбра, че и други желаят ме сега. От всички един ще избера и ще се влюбя на мига. Чувствена, добра на другия вярна ще съм аз. Оставям те с твоите лъжи забравям те завинаги.
Припев: (х6) | |
| | | Sisity
| Името Ми Да Не е Жена
Очите ти излъчват студ, сърцето ти е късче лед. Нима угаснал е във теб на любовта пожарът луд? (х2)
Очите ти излъчват студ, сърцето ти е късче лед. Нима зарови ти страстта, завинаги под пепелта?
Припев: От слънцето ще взема топлина, от вятъра ще взема луда страст. И името ми да не е жена, ако след миг, ако след миг, ако след миг не те разпаля аз.
Не мога да се примиря с леда във твоето сърце и с моя огнен поглед аз отново ще те покоря. Не мога да се примеря, следа в твойто сърце. И ще разровя пепелта, за да възкръсне в теб страстта.
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:51 am | |
| "Огнено студен"
1.Как мразя нощем този сън, пак да ме буди. И всеки спомен да преглъщам, със тъга. И търся сили сама,че ме погуби, че ми остави само тази самота.
Припев: И когато пак се върнеш, силно ли ще ме прегърнеш. Колко от сега ще си със мен. А когато ме целуваш, тайно с нея се сбогуваш. Толкова си огнено студен, толкова си огнено студен.
2.Как искам само да си тук, и да те видя. И да не мисля за това, че си лъжец. И тази болка сега да си отиде, и да си тръгне като тебе надалеч.
Припев: И когато пак се върнеш, силно ли ще ме прегърнеш. Колко от сега ще си със мен. А когато ме целуваш, тайно с нея се сбогуваш. Толкова си огнено студен, толкова си огнено студен. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:51 am | |
| "Всичко с теб"
Припев: Всичко с теб идеално, всичко с теб е специално. Всичко,но ти липсва нещо, нещо като мен горещо.
1.От коя корица слезе тази вечер, твоят чар възбужда още от далече. Хиляди въздишки предизвикваш пак, всички те желаят,всички ги е страх. Ти обичаш да смущаваш, ти умееш да влудяваш. Всичко имаш,но не знаеш, че от друго се нуждаеш.
Припев: Всичко с теб идеално, всичко с теб е специално. Всичко,но ти липсва нещо, нещо като мен горещо.
2.Дай ми пет минути,да влудя кръвта ти, ще те разтреперя,дай ми пет минути. Всяко твое чувство ще преподредя, и на първо място ще е любовта. Ти обичаш да смущаваш, ти умееш да влудяваш. Всичко имаш,но не знаеш, че от друго се нуждаеш.
Припев: Всичко с теб идеално, всичко с теб е специално. Всичко,но ти липсва нещо, нещо като мен горещо. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:52 am | |
| "Никога не казвай никога"
1.Публично не се целуваш никога, разума си ти не губиш никога. И обичам те не казваш никога, чувствата си не показваш никога. Всичко е въпрос на време казвам ти, публично ще ме целунеш - знаех си. И обичам те ще кажеш - знаех си, стана както аз ти казах - виждаш ли.
Припев: Никога не казвай никога, стане ли въпрос за мен и любовта. Никога не казвай никога, с мен очаквай неочаквани нещта.
2.Чужди правила не спазваш никога, и от обич не ревнуваш никога. И на колене не падаш никога, да,но както виждам не е така. Всичко е въпрос на време казвам ти, свойте правила с мен ти забрави. Моята любов те промени докрай, пълната промяна ти хареса май.
Припев: Никога не казвай никога, стане ли въпрос за мен и любовта. Никога не казвай никога, с мен очаквай неочаквани нещта. | |
| | | Sisity
| "Първа изневяра"
Моя тайна - първа изневяра...
Припев: Ти ми беше първа изневяра, моя тайна - моя грешка стара. Не трябваше да те помня още, да си мисля все за тебе нощем.
1.Не издържам повече вкъщи, всяка нощ е все едно и също. Невидим е,че така желая, пак да дойда тайно в твойта стая.(х2)
Припев: Ти ми беше първа изневяра, моя тайна - моя грешка стара. Не трябваше да те помня още, да си мисля все за тебе нощем.
2.Всичко имам - всичко е измама, щом в сърцето тръпката я няма. Любовта ни тегне като камък, искам друго,не любов по навик.(х2)
Припев: Ти ми беше първа изневяра, моя тайна - моя грешка стара. Не трябваше да те помня още, да си мисля все за тебе нощем. | |
| | | Sisity
| "Невинни грешници"
1.Всеки от нас е тук, на гости в този свят. Ала защо е студ във нашите сърца. Зная добро или зло, във всеки тайно спи. Сякаш и слепи сме - невинни грешници.
Припев: За всеки има слънчев лъч,нали, за всеки има цвете да цъфти. За всеки има глъдка въздух глътчица вода. И нека в нас доброто победи и рая на Земята да свали. Повярвайте,че само любовта ще ни спаси!
2.Маските да свалим, с разголени души. Грешките да простим, пред Бог да си простим. Миг подир миг, така живота си тече. Знай,че все някога, часовника ще спре.
Припев: За всеки има слънчев лъч,нали, за всеки има цвете да цъфти. За всеки има глъдка въздух глътчица вода. И нека в нас доброто победи и рая на Земята да свали. Повярвайте,че само любовта ще ни спаси! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:53 am | |
| "Бяло копче"
1.На мен ли точно ще разказваш, как до зори те е любил пак. На мен ли точно ще разказваш, аз до зори с него бях. Макар и много до го искаш, със тебе той се чувства сам. Иди в леглото му да видиш, следа от мене има там.
Припев: Бяло копче на сатена черен, ще намериш,ще се разтрепериш. Мое копче на сатена черен, твоят верен - много ти е верен.
2.Да ти разкажа ли в детайли, какво направи с мене той. Да ти разкажа ли в детайли, да разбереш,че не е твой. Макар и много до го искаш, със тебе той се чувства сам. Иди в леглото му да видиш, следа от мене има там.
Припев: Бяло копче на сатена черен, ще намериш,ще се разтрепериш. Мое копче на сатена черен, твоят верен - много ти е верен. | |
| | | Sisity
| "Не се прави на силен"
1.Колко пъти пращам SmS-и, скитам се и питам се къде си. Търся те на всичките адреси, на какъв се правиш ми кажи. На какъв се правиш ми кажи!
Припев: Не се прави на силен, психически стабилен. Не виждаш ли,че си безсилен, безсилен,когато с теб сме насаме. Не се прави на силен, че май си и лабилен. Не виждаш ли,че си безсилен, безсилен,когато с теб сме насаме.
2.Няма аз от теб да се откажа, даже в истерия ще кажа. Важен си ми и си ми типажа, на какъв се правиш ми кажи. На какъв се правиш ми кажи!
Припев: Не се прави на силен, психически стабилен. Не виждаш ли,че си безсилен, безсилен,когато с теб сме насаме. Не се прави на силен, че май си и лабилен. Не виждаш ли,че си безсилен, безсилен,когато с теб сме насаме. | |
| | | Sisity
| "Трън в сърцето"
1.Всичко хубаво - няма да те спра, щом това избра. Да.а.а.а! Всичко хубаво,и не ме мисли, ще ме преболи. Като луд люби,всичките жени, но помни едно. О.о.о.о.о.... Даже да си с тях,мен ще чувстваш пак, ще ме чувстваш пак.
Припев: Трън в сърцето ще съм ти, със която щеш бъди. Ще ме чувстваш цял живот, щом помислиш за любов. Трън в сърцето ще съм ти, със която щеш бъди. Трън в сърцето цял живот, щом помислиш за любов.
2.Всяка следваща е коя да е, като мен не е. Да.а.а.а! Всяка следваща вече ти горчи, хайде отречи. Щом си бил със мен,няма как, да се влюбиш пак. Да.а.а.а! Щом си бил със мен,ще ме има в теб, искаш или не.
Припев: Трън в сърцето ще съм ти, със която щеш бъди. Ще ме чувстваш цял живот, щом помислиш за любов. Трън в сърцето ще съм ти, със която щеш бъди. Трън в сърцето цял живот, щом помислиш за любов. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Сря Юли 08, 2009 12:54 am | |
| "Нежно ме убивай"
1.Пепелника тази нощ - пълен е, и вината за това във тебе е. Обеща ми да си тук,но не си, пак ме караш да не съм на себе си.
Припев: Нежно ме убиваш,а пак те искам, и пак обичам те. Като никотин си и няма,няма, отказване от теб.
2.Все опитвам да си те забраня, с по - разумна обич да те заменя. Но сърцето иска теб,точно теб, че без филтър любовта по - силна е.
Припев: Нежно ме убиваш,а пак те искам, и пак обичам те. Като никотин си и няма,няма, отказване от теб. | |
| | | Sisity
| "Цветовете на дъгата"
1.Прегърни ме под дъгата, пожелай ми нещо ти. Слънце,дъжд и много обич, целуни ме нежно ти.(х2)
Припев: Цветовете на дъгата, ако можех да сменя. Любовта си аз към тебе, не ще я променя.
2.Слънчев лъч е твоята усмивка, а дъжда сълзите ми. Няма нищо по - красиво, от две влюбени души.
Припев: Цветовете на дъгата, ако можех да сменя. Любовта си аз към тебе, не ще я променя. | |
| | | Sisity
| Сега или никога
Сега или никога,ме нацелувай пред всички... сега или никога,да видят, че ме обичаш... сега или никога ме нацелувй пред всички... сега или никога извикай ,че ме обичаш...
Даже да са верни всички слухове, за любовните ти грехове,искам всичко живо днес да разбере,с теб ми е добре. ти ме караш да забравя другите, другите с фалшивото Обичам те нека видят,че и с тебе е така... да,точно сега.
Сега или никога,ме нацелувай пред всички сега или никога извикай ,че ме обичаш
Не сме последните,нито сме първите които носят в кръвта си изневерите. Не сме послените,нито сме първите но знай,че в теб обичам даже твойте грехове. Стига ми това,че като си до мен пулсът ти отново бие ускорен толкожа в хубаво и истинско с теб единствено. ти ме караш да забравя др др с фалшивото Обичам те Нека видят,че и с тебе е така... Да,точно сега!
Сега или никога,ме нацелувай пред всички... сега или никога,да видят, че ме обичаш... сега или никога ме нацелувй пред всички... сега или никога извикай ,че ме обичаш...
Ще призная пред всички с глас... Само тебе желая Аз... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |