Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Текстове на песни Пон Юни 29, 2009 12:37 am | |
| Август е септември
Тръгвам си от теб и август е септември. В твоите очи се спуснаха мъгли. Започва да вали и август е септември. Винаги боли останем ли сами.
Но аз съм аз, ти си ти. Мслиш ли, можеш ли да обиачаш, както аз теб обичах. Аз бях теб, мен си ти, но ти си мен от преди.
Тръгвам си от теб и август е септември. В твоите очи започна да вали. Във януарски дни помни август е септември и винаги боли останем ли сами.
Но аз съм аз, ти си ти. Мслиш ли, можеш ли да обиачаш, както аз теб обичах. Аз бях теб, мен си ти, но ти си мен от преди.
Тръгвам си от теб и август е септември. Тръгвам си от теб... август е септември. | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Юни 29, 2009 12:37 am | |
| Миро и Крум - Едно огледало
Едно огледало и черно и бяло това сме аз и ти.. И глас в пустиня и пролет и зима събрани в едно в едно ако с тебе се намерим...
Салмая..
Врата в полето, врата в небето това сме аз и ти.. В едно огледало и край и начало слети в едно в едно щом накрая те намерих...
Салмая..
В едно огледало скитници сред звездите край ли е това кажи ми се питам или начало.. В едно огледало и теб и мен ме има но без тебе аз съм само.. аз съм сам в пустиня..
Едно огледало и черно и бяло това сме аз и ти.. В едно огледало и край и начало събрани в едно в едно ако с тебе се намерим... | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Юни 29, 2009 12:37 am | |
| Някога преди
И Слънцето изгря… Слънцето се скри, а под него нищо ново… Ние сме сега нашите мечти, някога преди… Ние сме сега нашите мечти, но дали сме по-щастливи… Ние сме сега нашите мечти…
Каквото е било, то е и сега и каквото пак ще бъде… Вече е било (вече е било), някога преди…
За теб незнам, но аз бях сам почти през всички тези дни! Дали Ти до мен не си живял някога преди?
Колко съм раздал, колко съм отнел… времето ще заличи, но никой не успя в мен да промени твоите черти…
Гледам се сега, някак отстрани времето по мен личи! Всичко се мени… А Ти?
За теб не знам, но аз бях сам почти през всички тези дни! Дали Ти за мен не си живял някога преди?
И никой като Теб… Няма като Теб! И аз и Ти не сме тук случайно! Няма никой като Теб и аз не съм със Теб случайно…
Дали и Ти за мен не си живял някога преди? | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Юни 29, 2009 12:38 am | |
| Анелия и Миро - Зaвинаги
Вече нощ и ден сливат се във мен изцяло. Искаш ли с теб да се върнем отначало? Можем ли сега пак да върнем любовта? Вече нощ и ден губя те, ала не зная, беше ли или не със мен до края. Не лъжи! За да спре да боли. Вече нощ и ден сливат се за мен изцяло.
Припев: (х2) Искам те, но те искам завинаги. Нощ и ден само с мен да си истински. искам с теб да живея, но знам ще боли.
Самотата горчи, любовта към теб изгаря. Можем ли да се променим не зная. Можем ли сега, пак да върнем любовта? Вече нощ и ден сливат се за мен изцяло.
Припев: (х4)
Вече нощ и ден. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Юни 29, 2009 12:38 am | |
| Деси Тенекиджиева и Миро - Когато всичко свърши
Миро:
Погледни... Погледни...
Деси: Когато всичко свърши, сърцето сякаш спря за миг и после продължи, но не и ти. Ти там остана, но част от себе си намерих в твоите очи.
Защо ми каза, че винаги ще сме едно? Защо ме раздели от себе си? Ти тръгна, но аз си тръгнах много преди теб. С дъждовни облаци по мен остави следи.
Миро: Погледни... Виж как в очите ми вали.
Деси: Защо ми каза, че винаги ще сме едно? Защо ме раздели от себе си? Прекрасно беше, можеше да продължи, но всичко свърши там, където свърши, нали?
Миро: Погледни... Виж как в очите ми вали.
Деси: Горещи дни със спомени за теб, По всяка част от мен усещам ги. Ти там остана, но миг от себе си намерих в твоите очи.
Сега съм с друг, но още си и ти. Красиво е...
Защо ми каза, че винаги ще сме едно? Защо ме раздели от себе си? Прекрасно беше, можеше да продължи, но всичко свърши там, където свърши, нали?
Миро: Когато бях до теб не ти признах, до тебе бях, но себе си не бях... Не бях... И никой като мен на някой като теб не казва "ти не си за мен," но аз... Аз знам, че никой като не теб не вярва колко много се ранява сам.
А със теб и аз го правя, знам.
Деси: Защо ми каза, че винаги ще сме едно? Защо ме раздели от себе си? Прекрасно беше, можеше да продължи, но всичко свърши там, където свърши, нали? (х2) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Юни 29, 2009 12:39 am | |
| Губя контрол
1. (Хей) Аз знам защо съм чакал досега Обичал съм преди, но не така Аз чаках моя клоун с червен нос и балон С целувки от най-сладките неща
Пр. Губя контрол, когато теб те няма В теб виждам смисъл, за да остана Сгушена в мен рисуваш свят за двама Ако се пуснеш, аз ще те хвана Никой преди теб не ме е обичал Няма след теб друг на теб да прилича Всеки мой ден, в който теб те няма Губя контрол
2. Ден след ден, и пак Една си с мен, друга – с тях И не зная на кой образ да се доверя И чудя се дали едно сме аз и ти (вярвай) И искам ли така да продължи
Пр. Губя контрол, когато теб те няма В теб виждам смисъл, за да остана Сгушена в мен рисуваш свят за двама Ако се пуснеш, аз ще те хвана Никой преди теб не ме е обичал Няма след теб друг на теб да прилича Всеки мой ден, в който теб те няма Губя контрол
(Губя контрол) Губя контрол, когато теб те няма В теб виждам смисъл (само в тебe), за да остана (и няма друга, baby) Сгушена в мен рисуваш свят за двама (Любовта ни е вечна) Ако се пуснеш, аз ще те хвана (любовта е вечна) Никой преди теб не ме е обичал (няма друг като теб) Няма след теб друг на теб да прилича (друг като теб) Всеки мой ден, в който теб те няма (в света) Губя контрол (Губя контрол) | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Пон Юни 29, 2009 12:39 am | |
| Слави Трифонов и Миро - Не Мария
1.Утрото посрещна със сълзи, питаш се сама ли си ? Но Мария с времето личи, ти ни го причини. Тръгна си тъй както си дошла, все едно не е било. Любовта нали не е война, искам да сме едно.
Припев: Не, Мария, тъжна не бъди, за теб ще дойда където си, прегърни и мен, и тези дни, не, Мария, сама не си! Не, Мария, но кажи ми как да сме невинни,да можем пак... на онзи бряг да ме целуваш ти, не, Мария, сама не си!
2.Кой ще питам все защо така (само в любовта) сме виновни без вина ? (знам ли докога) Но Мария с времето личи... ти ни го причини. Пада като дъжд от звезди, всичко в живота ми се промени. Защо пак да сме сами ? Защо да боли ?
Припев: Не, Мария, тъжна не бъди, за теб ще дойда където си, прегърни и мен,и тези дни, не, Мария, сама не си! Не, Мария, но кажи ми как да сме невинни,да можем пак на онзи бряг да ме целуваш ти, не, Мария, сама не си!
Не | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |