aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Здравко Мандаджиев сред най-ухажваните народни певци Пон Май 11, 2009 3:36 pm | |
| Здравко Мандаджиев е един от най-ухажваните млади народни певци. Колежките му не щадят суперлативи за него и с право.
Роси Пейчева, Поли Паскова и Джена вече имат дуети с него, а ние очакваме и други.
В интервю, което даде за радио Сигнал плюс изпълнителят каза, че е щастлив, защото много колежки искат да направят дуетни песни. "Явно намират сходство между галсовете ни" - смята певецът.
"Радва ме това, че ме предпочитат като изпълнител и искат да направят съвместни песни с мен" - каза Здравко.
Мандаджиев разкри още, че се е позабавило излизането на албума му, защото е искал да подбере хубави песни, а не просто да пусне музикалния продукт на пазара. | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Здравко Мандаджиев сред най-ухажваните народни певци Пон Май 11, 2009 3:36 pm | |
| Мен този не ми харесва | |
|
istinska_f
Брой мнения : 283 Точки: : 277 Регистриран на : 19.02.2009 Любим изпълнител : Nepovtorimiqt Boris Dali,Kameliq,Preslava
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Здравко Мандаджиев сред най-ухажваните народни певци | |
| |
|