aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Константин, Въргала, Майстор Миро и още герои в клипа на А-у Нед Май 03, 2009 1:40 pm | |
| Видеото на новата песен на Константин "А-у" - стрийт забавление в центъра на София със специалното участие на Влади Въргала.
"От сутринта получавам много есемеси с поздравления за клипа. Аз още не съм го гледал по телевизията, но се радвам, че се харесва" - похвали се Константин в ефира на радио Сигнал плюс.
Сюжетът на видеото е измислен от Коцето, който вече ни доказа, че има нетипични идеи как да филмира купонджийските си парчета. Режисьорът Николай Нанков ползва за снимачен терен ул. "Мърфи" в София, където е и домът на Константин. Сред героите, освен Влади Въргала, са прочутият със сръбските си гозби майстор Миро, две красавици, провокиращи въображението на силния пол и неподражаемата Светла, ПР на Сънни мюзик, която се развихря в неин стил.
Константин е щастлив, че и двата му нови сингъла /баладата "Излишен" и "А-у"/се наложиха като хитове.
Тази година изпълнителят на "Черна роза" навършва 33 години и иска да зарадва себе си и своите феновете с нов албум. Той напомни в ефир, че отбелязва 11 години на сцена и разкри, че точно толкова ще са песните в новото му CD. | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Константин, Въргала, Майстор Миро и още герои в клипа на А-у Нед Май 03, 2009 1:41 pm | |
| Интересно видео оная ми прилича кд мъж | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Константин, Въргала, Майстор Миро и още герои в клипа на А-у Нед Май 03, 2009 1:56 pm | |
| Браво на Коцето Ще чакаме албума | |
|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Константин, Въргала, Майстор Миро и още герои в клипа на А-у Нед Май 03, 2009 3:52 pm | |
| аз още не съм гледала клипа,ама май ще е хубав | |
|
aKsI
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Константин, Въргала, Майстор Миро и още герои в клипа на А-у | |
| |
|