aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Анелия: „Всяко обяснение в любов от фен е уникално” Нед Май 03, 2009 1:23 pm | |
| Ани, ти си сред най-обичаните певици в поп фолка. Каква е рецептата да бъдеш обичан? Не знам за универсална рецепта и не мисля, че тя съществува, но моята лична е само една – качествена работа. При това в огромни количества. (смее се)
Съвсем скоро завърши най-новия си видео клип. Какви изненади си подготвила за почитателите си? Преди няколко дни приключих снимките към новия си клип „Не ме принуждавай”. До броени дни всички ще можем да видим и готовото видео. В момента работя и по още една нова песен, която се надявам да реализирам в началото или най-късно средата на летния сезон.
Последният ти сценичен партньор беше Тодор Славков. Как се справи с пеенето? Възможно ли е да направиш дуетна песен с него? За мен той е от хората, които описвам като „ценители на хубавата музика”. (смее се)
Защо не прие да влезеш в къщата на Vip Brother? Защото съм човек, който ясно тегли чертата къде свършва кариерата и къде почва личния живот. Това са две отделни части от моя свят и аз правя всичко възможно те да останат разделени.
Кой е последният хит на Ивон, на който много се смя?
Последното приключение на Ивон вече е част от архивите на радио Вероника и е поредното бижу в нейната колекция. Скоро и мен ще надмине.
Винаги си била изключително взискателна към себе си и работата. Какво те дразни обикновено в самата теб? Доста често искам нещата в работата ми да се случват по-бързо. Ако мога за 24 часа да намеря песен, да й се измисли текст, да я запиша, да снимам клип и да я пуснем по телевизия, ще ми е най-добре. Но за качеството се иска време и затова не винаги продукцията става готова в периода, който аз съм си поставила като цел.
Обяснението в любов от твой фен, което вечно ще помниш? Всяко едно от тях е уникално само по себе си, няма как да класирам някое от тях пред друго.
Винаги си прикривала старателно личният си живот. Защо продължаваш с тази стратегия? Защото това не е стратегия, а начин на живот. А между тези две неща има огромна разлика.
Какво би казала на човек, който се опитва да наруши личното ти пространство? Няма как да го наруши, ако има човек, който се интересува от личното ми пространство и има как да навлезе в него, то е защото аз съм го позволила.
Последното, което се говори и пише за теб е че, употребяваш наркотици и пиеш доста. Какво мислиш за тези два порока? Твърдо против съм към всяко нещо, което разрушава живота на човек така, както наркотиците и алкохолизма. Искренно се надявам и повечето млади хора да са на същото мнение.
Как реагираш на клюките казани и изписани по твой адрес? Както реагира всеки един разумен човек - просто не им обръщам внимание. | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Анелия: „Всяко обяснение в любов от фен е уникално” Нед Май 03, 2009 1:24 pm | |
| О-у-у-у | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Анелия: „Всяко обяснение в любов от фен е уникално” Нед Май 03, 2009 1:27 pm | |
| :D:D Хахахаха :D:D | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Анелия: „Всяко обяснение в любов от фен е уникално” | |
| |
|