aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Преслава иска в спалнята на мъжете Нед Май 03, 2009 1:04 pm | |
| Преслава вече е част от най-коментираното риалити шоу "Vip Brother 3".
Три години поред нейното име се спряга като евентуален участник в телевизионното предаване на Нико Тупарев. Звездата на телевизия "Планета" се появи повече от очарователна в студиото на Ники Кънчев, за да прекрачи прага на най-известната къща в България.
Статусът на Преслава обаче й позволява доста свобода в златната клетка на "Vip Brother 3". Както писахме вече, певицата ще бъде гост-звезда в шоуто от 29 април до 6 май. През това време обаче, тя ще излиза доста често от Къщата.
Преслава обаче се е възползвала от своите привилегии и не е пожелала да прекара няколко дни сама в хотел "EXPO". Последният човек, с когото е разговаряла певицата преди да се появи в студиото на Ники Кънчев, е нейната сестра Ивелина Колева. Тя е подкрепила по-малката си сестра и й вдъхнала кураж за последно.
По информация на Svetsko.com, Преслава се е допитала и до своя добър приятел Милко Калайджиев за малките трикове, с които може да си помогне в Къщата. Най-щастлив от появата на хитовата изпълнителка в шоуто е Малък Тошко, който лакомо се усмихна с репликата "Много сцени ще има", а красавицата не му остана длъжна и го парира с директния въпрос ... "Аз ли ще съм новата ти, или е само слух...? ".
Ицо Хазарта обаче изпревари Тошко и се запозна с Преслава преди него. Той й показа мъжката спалня и по-специално неговото легло. Последва предложение за "тройка" с него и Софи и разходка до женската спалня. Софи директно подкани колежката си с репликата - "Ела да ти покажа женската спалня, докато дойде Тошко", но Преслава бе категорична "Е, аз исках при мъжете, ама нищо." | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Преслава иска в спалнята на мъжете Нед Май 03, 2009 1:05 pm | |
| Да и аз го чух тва. | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Преслава иска в спалнята на мъжете Нед Май 03, 2009 1:07 pm | |
| Еххх, голяма скица е тази Преслава | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Преслава иска в спалнята на мъжете | |
| |
|