aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Кали: Никой не се е разголвал... Чет Апр 23, 2009 11:08 am | |
| "Смятам да направя една визия, която е в главата ми от три-четири месеца и до сега не съм виждала друга такава певица, в България. Със сигурност другъде някъде я има. Искам да бъда много, много различна. Искам много, много да ми се радват като ме видят. Искам да им напълня много, много очите.
Ще направя един уникален гръцки кавър. Решила съм да си купя песен от Гърция, може да не е кавър, може да отида да си поръчам авторска песен за мен, но искам грък да я направи, защото толкова много обичам гръцката музика, толкова ми е на сърце.
Смятам много да радвам хората от тук нататък. Аз вървях малко срещу течението, сега ще обърна лодката по течението, защото имам нужда от помощта на феновете и от любовта им, а на тях малко им е трудно да ме обикнат без помощта на музикалните компании, които пък не искат да те подкрепят, когато правиш само авторска музика." | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Кали: Никой не се е разголвал... Чет Апр 23, 2009 11:09 am | |
| | |
|