Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кали: Никой не се е разголвал...

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

Кали: Никой не се е разголвал... Empty
ПисанеЗаглавие: Кали: Никой не се е разголвал...   Кали: Никой не се е разголвал... I_icon_minitimeЧет Апр 23, 2009 11:08 am

"Смятам да направя една визия, която е в главата ми от три-четири месеца и до сега не съм виждала друга такава певица, в България. Със сигурност другъде някъде я има.
Искам да бъда много, много различна. Искам много, много да ми се радват като ме видят. Искам да им напълня много, много очите.

Ще направя един уникален гръцки кавър. Решила съм да си купя песен от Гърция, може да не е кавър, може да отида да си поръчам авторска песен за мен, но искам грък да я направи, защото толкова много обичам гръцката музика, толкова ми е на сърце.

Смятам много да радвам хората от тук нататък. Аз вървях малко срещу течението, сега ще обърна лодката по течението, защото имам нужда от помощта на феновете и от любовта им, а на тях малко им е трудно да ме обикнат без помощта на музикалните компании, които пък не искат да те подкрепят, когато правиш само авторска музика."
Върнете се в началото Go down
papi7yy

papi7yy

Брой мнения : 847
Точки: : 984
Местожителство : Бургас

Кали: Никой не се е разголвал... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кали: Никой не се е разголвал...   Кали: Никой не се е разголвал... I_icon_minitimeЧет Апр 23, 2009 11:09 am

cheers cheers
Върнете се в началото Go down
http://andreasite.eu/

Кали: Никой не се е разголвал...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кали ражда след месец. Още пее!
» Кали се включва в „Размяна на съпруги“
» ГАЛЕНА РАЖДА В ТЪРНОВО, КАЛИ ДО ДНИ
» Едва родила, Кали припка да пее и да се татуира