Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Гергана в надпревара за хит на пролетта

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
elinceto015

elinceto015

Брой мнения : 1083
Точки: : 1012
Местожителство : варна

Гергана в надпревара за хит на пролетта Empty
ПисанеЗаглавие: Гергана в надпревара за хит на пролетта   Гергана в надпревара за хит на пролетта I_icon_minitimeСря Апр 22, 2009 8:19 pm

В първата музикална класация на официалната група на “Планета” ТВ във Facebook ударно се включи и Гергана с песента “Благодаря ти”. Баладата, която певицата посвети на своята майка, бързо успя да спечели зрителите с чувствения си текст и мелодия. Песента “Благодаря ти” успя само няколко дни след премиерата си да се настани в първата десятка на класацията “Хит на Пролет 2009″. Силно присъствие в групата на “Планета” ТВ регистрираха и много зрители на музикалната телевизия от съседна Македония. Телевизия “Планета” е изключително популярна в Република Македония, а хитовете на звездите й са добре познати на аудиторията. Онлайн гласуването за “Хит на Пролет 2009″ ще продължи до края на април, а резултатите ще бъдат обявени в класацията “Планета Хит 50″. Засега лидерите в зрителския вот в интернет са два – “Тhe Man” на Ивана и “Червена точка” на Преслава. По всичко личи, че надпреварата ще бъде оспорвана до самия край на гласуването и в нея ще се включат всички актуални песни. Първите 20 хита, избрани от посетителите на Facebook – групата на “Планета” ТВ ще се включат в нарочна Пролетна класация.
Върнете се в началото Go down
papi7yy

papi7yy

Брой мнения : 847
Точки: : 984
Местожителство : Бургас

ПисанеЗаглавие: Re: Гергана в надпревара за хит на пролетта   Гергана в надпревара за хит на пролетта I_icon_minitimeЧет Апр 23, 2009 7:41 am

Да аз гласувах там,но не помня за кого щото не ме интересува многоо кой ще стане хит тъй като Андреа и Кости - избрам теб я няма песента тъй,че не ме интересума МНОГО,МНОГО Laughing Cool
http://andreasite.eu/
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

ПисанеЗаглавие: Re: Гергана в надпревара за хит на пролетта   Гергана в надпревара за хит на пролетта I_icon_minitimeЧет Апр 23, 2009 10:43 am

Тази песен - "Благодаря ти" - е една наистина много хубава Smile Макар да не харесвам много много Гергана, песента много ми хареса Smile Супер е Razz Браво, че е била оценена Smile Razz
elinceto015

elinceto015

Брой мнения : 1083
Точки: : 1012
Местожителство : варна

ПисанеЗаглавие: Re: Гергана в надпревара за хит на пролетта   Гергана в надпревара за хит на пролетта I_icon_minitimeЧет Апр 23, 2009 8:01 pm

aKsI написа:
Тази песен - "Благодаря ти" - е една наистина много хубава Smile Макар да не харесвам много много Гергана, песента много ми хареса Smile Супер е Razz Браво, че е била оценена Smile Razz

и на мен ми харесва песента,с много чувство я е изпяла бр cheers cheers Razz
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Гергана в надпревара за хит на пролетта   Гергана в надпревара за хит на пролетта I_icon_minitime

Гергана в надпревара за хит на пролетта
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Фенове си избраха хит на пролетта
» ГЛОРИЯ ПОСРЕЩНА ПРОЛЕТТА В ЛОНДОН
» Пролетта донесе нова любов за Миро
» Гергана - Без Теб
» Интервю с Гергана

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите