Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер”

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
papi7yy

papi7yy

Брой мнения : 847
Точки: : 984
Местожителство : Бургас

Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер” Empty
ПисанеЗаглавие: Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер”   Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер” I_icon_minitimeПет Апр 17, 2009 5:08 pm

След “Пайнер хит сезони – Пролет 2009″ и “Payner DVD Collection 19″, “Пайнер” ще зарадва и почитателите на народната музика. По случай Великденските и Гергьовските празници на музикалния пазар ще излязат два фолклорни албума. Първият фолклорен продукт е със заглавие “На мегдана” и ще излезе на три носителя – MC, CD и DVD. Аудиоалбумът включва 15 песни, които телевизия “Планета Фолк” селектира за своята празнична програма за Великден. В DVD-то “На мегдана”, почитателите на народната музика ще открият видеореализацията на Великденската програма на “Планета Фолк”. Празничната фолклорна програма на телевизия “Планета Фолк” бе заснета в автентичната атмосфера на Арбанаси и Велико Търново. По случай предстоящият голям празник Гергьовден, на музикалния пазар ще излезе още един нов албум – “Шарена черга”. “Шарена черга” представлява особен интерес за любителите на народната музика, защото е събрал най-обичаните народни песни. Сред заглавията са “Кара Кольо”, “Катерино моме”, “Бяла роза”, “Македонско девойче”, “Шест кокошки”, “Девойко, мари хубава”, “От извора”.
Върнете се в началото Go down
http://andreasite.eu/
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

ПисанеЗаглавие: Re: Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер”   Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер” I_icon_minitimeПет Апр 17, 2009 9:40 pm

Суперско Wink Нз защо, но напоследък ми харесват тези песни (не ги слушам само да кажа Wink тук таме дочувам някоя Very Happy например днес пуснах и слушах и ми харесаха Very Happy:D:D )

А искам да използвам темата, за да попитам някой знае ли откъде мога да си дръпна песента "Самодивско цвете", която Емануела бе изпълнила Smile Мисля, че на Пирин Фолк Фест ли там как беше Very Happy Народна е и е много хубава Smile
papi7yy

papi7yy

Брой мнения : 847
Точки: : 984
Местожителство : Бургас

ПисанеЗаглавие: Re: Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер”   Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер” I_icon_minitimeСъб Апр 18, 2009 7:44 am

Не харесвам много народна музка,но 1 песен мн ма кефи "шест кокошки"
http://andreasite.eu/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер”   Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер” I_icon_minitime

Великденско настроение с новите фолклорни албуми на “Пайнер”
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Няма да съм в Пайнер, ще съм в Пайнер
» ОЩЕ 17 НАГРАДИ СЕ ДОБАВИХА В КОЛЕКЦИЯТА НА ПАЙНЕР
» Валя отново е част от музикална компания “Пайнер”
» Преслава порица "Пайнер" заради Галена
» Траяна зе завърна в "Пайнер"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите