papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Емануела завзе още един връх Сря Апр 15, 2009 7:05 pm | |
| Талантливата Емануела се радва на поредния успех на песента си "Късам ти нервите" - тя е номер едно в попфолк класацията за авторски парчета на престижното списание "Нов фолк".
"Късам ти нервите" е по музика и аранжимент на Оцко и намира място и в чарта за попфолк хит, където е на крачка от върха.
"Много се радвам, че зрителите на Фен ТВ определиха "Да си плащал" като най-хубавата песен за изминалата година. Надявам се "Късам ти нервите" също да се радва на такъв успех през тази. Доста хора сравняват двете парчета и ми казват, че най-новата ми песен се е превърнала в хит по-бързо", споделя Певицата на 2008 г
Последната промяна е направена от papi7yy на Сря Апр 15, 2009 9:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Емануела завзе още един връх Сря Апр 15, 2009 7:18 pm | |
| радвам се за Емануела,песента наистина е супер | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Емануела завзе още един връх Сря Апр 15, 2009 9:11 pm | |
| Ауууу дразня се така Чета си новинката, става ми интересно и ко ? Няма край По-точно има, но не там където му е мястото Слагай целите статии Иначе "Късам ти нервите" вече си е хит Тази песен е страхотна | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Емануела завзе още един връх | |
| |
|