aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Преслава, Андреа и Рачков се размазаха Вто Апр 14, 2009 7:26 pm | |
| Топбогаташите Стефан Шарлопов, Николай Гигов, синът на пловдивския бизнесмен Георги Гергов – Цветомир, спортните величия Христо Бонев и Христо Марков бяха част от 100-те ВИП-гости, открили най-луксозния петзвезден SPA Hotel PERSENK в Девин. Изобилието от морски деликатеси и маркови питиета бяха само началото на 3-дневното парти. Завърналата се от Москва естрадна легенда Силвия Кацарова вдигна адреналина на гостите и поощрена от закачливите въпроси на водещите на вечерта Нина Никол и Димитър Рачков даде ясен отговор какво е правила в руската столица: „Какво може да съм правила? Това, което правя най-добре – да пея, не съм ходила по мъже, ако това си мислите”. Мъжката половина от присъстващите загря с еротичните танци на Балет Нова, а Вяра от Стар Академи пя заедно с Тишо Кептъна от Мюзик Айдъл. В разгара на вечерта на сцената изви глас Преслава. „Ти ли си новата ми?”, изцепи се Рачков, който дойде без приятелката си Мария Игнатова на партито. По рано вечерта хотела бе осветен лично от Негово високопреосвещенство пловдивския митрополит Николай. А 10-минутна заря озари небето над Персенк. Дъжд от детелини, златни върби и брокатни палми се изсипа в град Девин. Черешка на тортата бе облечената в розово като кукла Барби фолкзвезда Андреа, която пренесе купона от ресторанта в нощния бар. Двете с Преслава не издържаха и се впуснаха в еротични танци и заиграфки с микрофона. Поздравите за собственика на луксозния хотел Николай Иванов продължиха до сутринта, когато той покани гостите да премерят сили в боулинга. За изненада на всички най-много попадения отбеляза най-младата фолкпевица Саманта. | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| |