Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Събраните пари във Vip-а са малко

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

Събраните пари във Vip-а са малко Empty
ПисанеЗаглавие: Събраните пари във Vip-а са малко   Събраните пари във Vip-а са малко I_icon_minitimeПон Апр 13, 2009 9:14 pm

Иване, имаше ли някакви резерви да влезеш във "Vip Brother"?

- О, ако концепцията не беше благотворителна, никога нямаше да се навия. Хареса ми прецедентът, примерът, който може да се даде на хората в момент на финансова криза и преди избори. Страх ли ги е звездите, че няма да пушат и пият 24 часа в името на дадена кауза - в това беше предизвикателството. Представи си предаването "Страх", същото е. Никога не бих го направил заради себе си, а заради друг, много по-голям залог, какъвто в случая са хората в нужда.

Очакваше ли Мария Гроздева и Гала да са толкова сериозна конкуренция на елиминациите?

- Разбира се. Хората може би се притесниха от представянето ми същата вечер, защото в Къщата свикнаха да виждат човека, а на сцената реших да им покажа Устата - с цялата свита мацки и блясък. Голотата им беше залогът да се съберат повече sms-и.

Това едно на ръка. Една от последните вечери питах Мария кой от нашите спортисти е с най-много медали независимо от бранша и тя вика: "Аз, бе." Двукратен олимпийски шампион е, пожелавам ú и трикратен да стане. Тя ми е един от фаворитите. Другите двама са Део и Софи. Не забравяйте иначе, че Гала е жена за пример. Аз не се оценявам като губещ, в смисъл че феновете ми не са се мобилизирали да гласуват.

Още в първите дни на шоуто се тиражира версията, че присъствието ти в Къщата е решение на музикалния ви продуцент - влизаш, за да балансираш поведението на Софи по някакъв начин. Има ли нещо вярно в това?

- Не. Истината е, че тя наистина имаше нужда от Дачо, защото те са по 25 часа в денонощието заедно. Сега се притеснявам, че ще ú стане съвсем трудно без нас. Какво да я пазя, тя не е човек, който може да бъде изложен. Тя е много чиста и първична в реакциите си. Дали говори с мен, с теб или с президента, няма никаква разлика. Винаги казва каквото мисли.

Коя от мисиите беше най-трудна?

- "Забранена любов". Защото моята сцена беше най-тъпа. Део имал мераци към моята дъщеря и аз съм ядосан. Да играеш агресия, е най-лесно, там го нямаше гвоздеят, само някаква динамика.

Какво мислиш за Антония Петрова и претекста, под който напусна шоуто - че трябва да наваксва с ученето?

- Ами, то знаеш ли какво стана? Ставаш Мис България, утре те вкарват между няколко стени, не можеш да се порадваш на победата, а адски много ти се иска... И това те поставя в една объркана ситуация. Отделно са те мушнали с други популярни хора, които ти не познаваш. И тя просто се омота, без да иска. Постъпи неадекватно с това, че тръгна да излиза по собствено желание заради изпити. Можеше да каже - в Къщата ми е много тежко, искам да се порадвам на титлата си... Това щеше да е по-добрият вариант сякаш. Иначе е добър човек.

С Ицо Хазарта намери ли общ език?

- Аз винаги съм имал такъв. Защо?

Не търся лична драма, просто няколко пъти се е изказвал остро за афинитета ти към балканските ритми.

- Не, наред е всичко. Доста поговорихме с него и най-малко за музика.

Успя ли да чуеш коментари за представянето си от свои близки?

- Жена ми и пиарът ми казаха, че не са излъчвали много кадри с мое участие, макар че за това си имаше 24-часов канал. Общувах си нормално с всички, може би не съм бил чак толкова интересен заради липсата на скандал или любовна история. Но това не е важното. Има много колоритни образи вътре като Тошето Славков, Софи, Милко, който е разтърсен малко, влиза в образ, стои 2 часа, след това излиза и чете книгите на Миглена Ангелова (смее се).

Кой от съквартирантите успя да преоткриеш в друга светлина, да те изненада?

- Да започнем в обратен ред. Гала - нормално е да бъде обрана, тя се подлага на зверско натоварване. Сутрин води предаване, вечер - хилене и приказки до късно в спалнята и я спи, я не спи. Божидара не съм я познавал никога. В началото бях като ударен от гръм, защото с Ивайла са страшно различни. С Пипи за пръв път си казах повече от "здравей-здрасти". С Кошлуков също. За Тодор Славков бях чел някакви легенди, но срещата с него нямаше нищо общо с изписаното по вестниците.

Какво ти предстои?

- Много работа. Първо, ще защитавам Софи в номинации, ако трябва. Ще ú напиша най-хубавата песен, както ú обещах, преди да изляза. Ще запишем и нов дует. Второ, но не на последно място - в интервюта като това ще повтарям, че събраните до момента средства ми се струват малко. До момента нямаме един милион и има доста да се наваксва. На хората трябва да им стане ясно, че няма никакво значение за кого ще гласуват. При всички положения те помагат да се случват само добри неща.

източник: "Монитор"
Върнете се в началото Go down
papi7yy

papi7yy

Брой мнения : 847
Точки: : 984
Местожителство : Бургас

Събраните пари във Vip-а са малко Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Събраните пари във Vip-а са малко   Събраните пари във Vip-а са малко I_icon_minitimeПон Апр 13, 2009 9:25 pm

Хубаво интервю.Наистина Гала е жена за пример. cheers
Върнете се в началото Go down
http://andreasite.eu/

Събраните пари във Vip-а са малко
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Ивена – Нещо малко черно

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Musicbg.tk :: Новини-
Идете на: