aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Oрк. Плам подготвя нов албум Пон Апр 13, 2009 9:10 pm | |
| Оркестър "Плам", познат на почитателите на българския фолклор с виртуозните си изпълнения, работи по втория си албум. Музикантите остава да довършват две песни от предстоящия си проект, който ще носи заглавие "Рано ми е да се женя". Албумът ще включва 11 песни и една фолклорна китка, като почти всички мелодии са авторски.
Музиката и аранжиментите са дело на ръководителя на оркестър "Плам" - Пламен Димитров и на солистката Криси Димитрова. Криси Димитрова е автор и на текстовете на песните, разкриващи богатата фолклорна съкровищница на България.
Почитателите на хубавите мелодии ще открият в албума богата палитра от композиции от всички фолклорни области на страната. В албума "Рано ми е да се женя" са включени и двете песни, с които музикантите участват в празничните програми на "Планета Фолк".
"Тракийска земя" е мелодията, с която оркестър "Плам" ще поздрави зрителите в музикалната програма "Великден". За пролетния празник, съвпадащ с разцвета на природата - Гергьовден, музикантите пък ще се представят с песента "Бело Раде | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Oрк. Плам подготвя нов албум Пон Апр 13, 2009 9:30 pm | |
| Не съм чувала този орк.,но добре. | |
|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Oрк. Плам подготвя нов албум | |
| |
|