Musicbg.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicbg.tk

Музикален форум

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Биография

Go down 
АвторСъобщение
aKsI

aKsI

Брой мнения : 1268
Точки: : 1351
Местожителство : Moн7aN@
Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)

Биография Empty
ПисанеЗаглавие: Биография   Биография I_icon_minitimeПет Фев 20, 2009 9:46 pm

Биография Photo1

Роден 17.07.'76 г. в гр. София в семейство на майка учителка и баща в системата на МВР. От малък се увличам от спорта и музиката. Постъпих в спортното училище на "Левски-Спартак" в 6-ти клас. Там и завърших средното си образование.

Казармата изкарах в ШВСМ "Левски", или както се казва - спортна рота през периода 95-96 г. Не след дълго започна и професионалното ми навлизане в музикалното поприще. До момента имам 4 албума. Печелил съм много награди от престижни фестивали, като най-ценни измежду тях са: 1-ва награда на журито "Пирин фолк 2003"; дует на годината 2005-06 г.; откритие на годината 1999 и т.н.

Наричат го Мистър „Черна роза” по едноименния хит, изстрелял го в орбитата на големите от попфолка. Баладите остават негова запазена марка и днес. Независимо от романтичния ореол, Константин е комплексен певец, с предпочитания и към бързи, ритмични, майтапчийски песни. Неотменна част от неговия разнообразен репертоар са и македонските песни. От любовта му с Райна се раждат четири великолепни дуета - „Тежка диагноза”, „И това е любов”, „Ти си ми всичко” и "Ние знаем как". През април 2006 Константин се прочува и като първият победител в реалити шоуто „VIP Brother”.

С "Черна роза", която остава един от най-големите хитове на Константин, певецът печели наградата “Откритие на годината” от списание “Нов фолк”, а скоро след това започва да се отрупва с големите награди от редица фестивали. През 2003 г. печели 1-ва награда на журито "Пирин фолк 2003" с песента “Айде вземи тамбурата”. Сред останалите му по-големи хитове са “Върни се”, “Несподелена любов”, “Като сън”, “Острието”, “Да те усещам” и “Ти си само осми клас”.

Издадени албуми:
1999 - „Черна роза”
2001 - „Върни се”
2003 - „Като сън”
2004 - „Червило”

Награди:
1999 - Награда на сп. „Нов фолк” - Откритие на годината
2003 - „Пирин фолк” - Първа награда на журито за песента „Айде, вземи тамбурата”
2005 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Дует на годината с Райна
2006 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Дует на годината с Райна
2006 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Мистър „Планета”

Концерти зад граница:
САЩ, Испания, Италия, Турция, Македония

Хитове:
„Черна роза”, „Върни се”, „Несподелена любов”, „Като сън”, „По-спокойно”, „Айде, вземи тамбурата”, „Ти си само осми клас”
Върнете се в началото Go down

Биография
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Биография
» Биография
» Биография
» Биография
» Биография

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите