Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Апр 11, 2009 2:12 pm | |
| Две очи
Моето сърце знае, знае най - добре път да избере и в очите да чете. (х2)
Припев: Две очи лъжливи да мамят, две очи в нощи и в дни. Две очи когато ме познаят на любов обречен ще си ти.
Дълга е нощта и не мога да заспя. Дългите ми дни ти със поглед утеши.
Припев: (х4) Две очи лъжливи да мамят, две очи в нощи и в дни. Две очи когато ме познаят на любов обречен ще си ти. | |
| | | elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Апр 11, 2009 2:12 pm | |
| Ела
Болка та стене, с без надежден тъжен зов. Скъса се в мене, струда нежна от любов.
Припев: Ела, ела, ела, ела, ела, Плаче душата, ела, вика във мрака, ела. Спира на уснете песента, Плаче душата, ела, вика във мрака, ела. Търси спасение в любовта.
Моля съдбата нека чуе моя вик, Пита луната къде си в този миг.
Припев: (х4)
ЕЛА! | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Апр 11, 2009 2:14 pm | |
| Малина и Азис - Не знаеш
Азис: Искам да ти кажа нещо... От много отдавна. Нещо, което искам да го изкрещя на целия свят. Искам да ти кажа, че те обичам - до болка.
Малина: И аз те обичам. Обичам те до болка. Обичам те безкрайно много. Не знаеш... колко много.
Азис : Защо си сама? Какво ти сторих? Нямам вина... С греха се борих. Нямам вина... А, ти не разбра./2 Не знаеш колко много съм те чакал аз, колко в нощите съм плакал аз. Ти не знаеш./2
Малина: Падах сама. В живота бурен - падах сама. В живота труден - падах сама и бях на ръба... Падах сама. В живота бурен - падах сама. В живота труден - падах сама, а ти не разбра.
Не знаеш. Ти не знаеш как съм чакала. Колко в нощите съм плакала. Ти не знаеш./2
Азис&Малина: Не знаеш, ти не знаеш как те чаках аз. Ти не занеш колко плаках аз. Ти не знаеш./4 | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Апр 11, 2009 2:15 pm | |
| Малина - Студ
Казвал съм ти го преди, казвам ти го и сега – обичам те до болка, ти си моята жена!
На пода у дома, свита на кълбо, говоря си сама и не помръдвам от студ и от страх, че виждам само вещите ти, но не и теб!
Пияна ако бях ще бъде по-добре, луда, ако бях ще бъде по-добре. Тръгна си от мен, тръгна си без думи, без сълзи...тръгна си.
Припев: Вече те няма, а си навсякъде. Сякаш ме гледаш тайно от някъде. Сякаш се връщаш още по-студен, да го убиеш остатъка от мен.
Връщам кой ли път лентата назад. Умирам кой ли път, не свършва този ад. Животът ми без теб е като един билет за никъде.
Пияна ако бях ще бъде по-добре, луда, ако бях ще бъде по-добре. Тръгна си от мен, тръгна си без думи, без сълзи...тръгна си.
Припев:
Казвал съм ти го преди, казвам ти го и сега – обичам те до болка, ти си моята жена!
Припев: (х2) | |
| | | elinceto015
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Апр 11, 2009 2:15 pm | |
| Малина - Страст
300 пъти в минута бие сърцето в мене, 300 пъти в минута, щом доближа до тебе. Само ти това го можеш, само ти така го можеш. Само ти си ми което подлудява в мен сърцето. Само ти това го можеш, само ти така го можеш. Само ти си ми което подлудява в мен сърцето.
....(текст)
300 пъти в минута бие сърцето в мене, 300 пъти в минута, щом доближа до тебе. 300 пъти в минута бие сърцето в мене, 300 пъти в минута, щом доближа до тебе. Само ти това го можеш, само ти така го можеш. Само ти си ми което подлудява в мен сърцето. Само ти това го можеш, само ти така го можеш. Само ти си ми което подлудява в мен сърцето. | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 12:41 am | |
| Между Рая и Ада
Зная, ти си мечтата, в рая и на земята, в ада и на небето с теб ще бъде сърцето. /2x/
Припев:/2x/ Между аз и рай ще те чакам знай, този път за тебе извървях, даже и да сторя грях.
Зная, малко ми стига, зная, малко да имам, само дай ми надежда, с теб да бъда последна.
Припев:/2x/ | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 12:43 am | |
| Обичай ме
1. Звезда падна през нощта, и аз любов си пожелах, днеска сбъдваше мечти небето, знаех че ще дойдеш ти. Име вятърът шепти, нежно стенат вълни, тебе търсех по брега, в морето, знаех че ще дойдеш ти.
Пр.: Обичай ме/2 постеля нека са ми твоите ръце. Обичай ме/2 зведата падна право в твоето сърце.
2. Слънце в моите коси, обич в твоите очи, сякаш там в онази нощ зведата падна в твоето сърце. Име вятърът шепти, нежно стенат вълни, тебе търсех по брега, в морето, зная че ще дойдеш ти.
Пр.: /4/ | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 12:44 am | |
| Галена и Малина - Много сладко
Нея всички я познават- има огън в кръвта. И жените полудяват, че не могат да са тя.
Нея всички я наричат "на скандала протежето" И ако не я обичат, сто на сто не са мъже.
Припев: Мирис на малини, резенчета дини- който ги докосне, ги сънува после и ги иска пак!
Тя обича да живее на ръба на лудостта. Луда е и заразява като вирус в кръвта.
И е нежна и е хишна, и момиче и жена. Като никоя предишна! Просто е единствена. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Чет Юли 09, 2009 12:44 am | |
| Галена и Малина-Мой Долу ръцете, няма да е с двете. Той си е за мене! Мой, мой, мой!
Малина: Ти пак дойде ли ? Първа го намерих, пазя го от тебе! Мой, мой, мой!
Fatih Urek: Yetti be bu ne Bi kere de he de Kapa cenini de sus sus sus Hep muhalefet, bi de itaat et, Yeter ilelebet sus sus sus !
Ustume fazla gelmeeeeee
Двете: Той е с мой запазен знак! Ти изгаряш, няма как! Няма как да ти го дам! Мой, мой, мой!
Fatih Urek: Tabiatın kanunu Ne soylesen dogru mu Sabrımı taşırmadan sus sus sus
Ah bu dil yarası, gecmiyor acısı Allah’ın cezası susmak bilmiyor
Припев: Първо: Аз го будя! Второ: С мен заспива! Трето и четвърто: Просто си е мой! Lalalalal lal la laa Мой, мой, мой! (x2)
Двете: Oooof (Oooof) С него правим чудеса! Fatih Urek: Neydi benim günahım Двете: Oooof (Oooof) Най-доброто правим го! Fatih Urek: Kurtar beni Allah’ım (x2)
Ustüme fazla gelmeeeeeee Lalalalal lal la laa Мой, мой, мой! (x2)
Fatih Urek: Ah bu dil yarası, gecmiyor acısı Allah’ın cezası susmak bilmiyor
Припев: Първо: Аз го будя! Второ: С мен заспива! Трето и четвърто: Просто си е мой! Мой, мой, мой!
Fatih Urek: Ah bu dil yarası, gecmiyor acısı Allah’ ın cezası susmak bilmiyor Bu aşk belası, bitmiyor tasası Aklımın contası yannı yan&# | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|