Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Юни 27, 2009 12:35 am | |
| - Сърцето ми плаче -
Не изпитваш любов ти към мен, не те боли, не те боли. Като нож своя поглед студен, на парчета разкъсваш ме ти.
Припев: Сърцето ми плаче крещи и не спира, за милост те моли и малко любов. До смърт те обича, за тебе умира, а обич такава е обич до гроб. Сърцето ми плаче, не иска да знае на колко парчета го правиш сега и пак те обича и пак те желае, а обич такава е чак до смърта.
Да се влюбя в друг някой ден, не бих могла, не бих могла и дори да си груб и студен, вечно тебе сърцето избра.
Припев: Сърцето ми плаче крещи и не спира, за милост те моли и малко любов. До смърт те обича, за тебе умира, а обич такава е обич до гроб. Сърцето ми плаче, не иска да знае на колко парчета го правиш сега и пак те обича и пак те желае, а обич такава е чак до смърта.
И сърцето ми плаче, крещи и не спира, за милост те моли и малко любов. До смърт те обича, за тебе умира, а обич такава е обич до гроб.
И сърцето ми плаче, крещи и не спира, за милост те моли и малко любов. До смърт те обича, за тебе умира, а обич такава е обич до гроб. Сърцето ми плаче, не иска да знае, на колко парчета го правиш сега и пак те обича и пак те желае, а обич такава е чак до смърта. ...и сърцето ми плаче. | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Юни 27, 2009 12:36 am | |
| "Огнена стихия"
Как жадувам да останем с теб сами... Дали си мислиш същото сега и ти, кажи, така е нали? Пак с(ъс) тебе да избягаме в нощта далеч от чуждите очи и от света. Сега те моля, ела!
Защо не си признаеш, че също ме желаеш? От себе си не можеш ти да избягаш. За тебе съм магия и огнена стихия и спомена за всички други ще изтрия./2
Как не зная, как попаднах в твоя плен? Дали си мислиш същото и ти за мен, кажи. Така е, нали? Пак в едно да слеем нашите тела. До полуда искам аз сега, моля, ела.
Защо не си признаеш, че също ме желаеш? От себе си не можеш ти да избягаш. За тебе съм магия и огнена стихия и спомена за всички други ще изтрия./4 | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Юни 27, 2009 12:36 am | |
| - Ужасно късно е -
Късно е да върнеш любовта. Напразно си дошъл да търсиш прошка ти. Мъртва е отдавна тя и нещо вътре в мен се скъса разбери!
Ужасно късно е и да молиш е излишно със теб се чувствах толкова сама! Ужасно късно е всичко ми е безразлично, душата ми е днес развалина.
Слепи са сега очите ми след толкова сълзи не виждат светлина. Празно е сърцето ми и твоите молби не чува то сега!
Ужасно късно е и да молиш е излишно със теб се чувствах толкова сама! Ужасно късно е всичко ми е безразлично, душата ми е днес развалина. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Юни 27, 2009 12:37 am | |
| - Не, не питай -
Черно-бели подивели моите мисли в нощта пак препускат напред все към теб, все към теб. А следите от сълзите не изсъхват до днес. Кой ще ги заличи? Можеш ти, само ти!
Черно-бели спомени в мен валят отровени. Как се чувствам аз сега не, не питай това! Като птица без криле лутам се във сенките, подивяла от самота моята празна душа!
Не, не питай как живея и дали е живот да осъмвам сама без любов, без любов! Имах всичко аз до вечерта - нямам нищо сега. Кой ми го причини знаеш ти, само ти
Черно-бели спомени в мен валят отровени. Как се чувствам аз сега не, не питай това! Като птица без криле лутам се във сенките, подивяла от самота моята празна душа! | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Юни 27, 2009 12:37 am | |
| - Пристрастена -
Ти си ада на моя рай, ти си болка от край до край. Знаеш, не ме изненадва, че да ме боли те радва. Ти си ада на моя рай, как, как да ти кажа край? Знаеш как искам горещо само тебе да усещам.
Припев: (х2) Любов ли? Твойто не е любов, разбиваш целия ми живот. Боли ме, но не разбирам как, не спирам да те желая пак.
Ти си рая на моя ад, ти си обич в отровен свят. Знаеш, дори наранена пак към теб съм пристрастена. Ти си рая на моя ад, ти си всичко в този свят. Знаеш как искам горещо само тебе да усещам.
Припев: (х4) Любов ли? Твойто не е любов, разбиваш целия ми живот. Боли ме, но не разбирам как, не спирам да те желая пак. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Съб Юни 27, 2009 12:38 am | |
| ''Още''
Отбягвах те нарочно и бях добра признай, но с теб е навъзможно и края да е край! Съдбата ни оставя за трети път сами, на два пъти отлагаш на третия гориш!
Поискай още, още, много тайни нощи! Невъзможни, сложни, грешни като нас! Има още, още, нямаш право, но започвай Неотложно още лъжи любовта!
Познаваш ме на пръсти, на устни и на глас, не си мисли за утре, обичай ме сега! съдбата ни оставя за трети път сами, на два пъти отлагаш на третия гориш!
Поискай още, още, много тайни нощи! Невъзможни, сложни, грешни като нас! Има още, още, нямаш право, но започвай! Неотложно още лъжи любовта!
Поискай още, още, много тайни нощи! Невъзможни, сложни, грешни като нас! Има още, още, нямаш право, но започвай! Неотложно още лъжи любовта! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|