aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Пепа-Секса отвори студио за красота Нед Апр 05, 2009 10:00 pm | |
| Ден след официалното откриване на собственото си студио за красота, попфолк певицата Пепа даде интервю по телефона за предаването на радио Сигнал плюс "Зад кулисите".
Какви са тези твои скрити заложби?
- Много хора не са знаели, че имам такива, защото ме познават като попфолк изпълнител, но аз имам и диплома за фризьорка. Да имам салон е моя мечта от много години и сега през последната година нямаше кой знае колко рабта в пеенето и реших да се заема с това нещо, да си направя едно студио за красота. Вчера беше открването с парти, с хубав кетеринг в самия салон за мои приятели и за близки журналисти.
Къде се намира студото ти?
- Намира се в Манастирски ливади, казва се "Вип принцес", емблемата ни е коронка и всеки наш клиент е Вип. Предлагат всякакви процедури за разкрасяването на една дама.
Ти ли подбра екипа?
- В момента не можеш да ме видиш, но съм поне с три цвята коса, само от правене на кастинги, не съм брюнетка, не знам и аз вече каква съм, но предложих аз да съм опитното зайче, за да си направя такъв кастинг на персонала, че да избера най-добрите! Още нещо искам да кажа, че имаме много хубав детски център. Помислили сме за жените, които идват с децата си. Имаме си плазма с камери, за да може, когато майките правят процедури да наблюдават децaта си как играят в детския кът. | |
|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| |
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| |
peteto64
Брой мнения : 261 Точки: : 347 Регистриран на : 06.04.2009 Age : 31
| Заглавие: Re: Пепа-Секса отвори студио за красота Пон Апр 06, 2009 12:30 pm | |
| bravoo towa e super | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пепа-Секса отвори студио за красота | |
| |
|