aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Вероника пуска нова песен Нед Мар 08, 2009 4:59 pm | |
| Новата песен, която ще ни предложи Вероника се казва "Лош навик" и ще е в ефир към 20 март.
Даниел Ганев е композитор и аранжор на парчето, текстът е на самата певица.
Коя телевизия първа ще излъчи видеото към новата песен на Вероника и дали само един канал ще има ексклузивното право да върти клипа на "Лош навик", все още не може да се каже.
Фолкпевицата, която по душа е твърда рокаджийка, преговаря поне с няколко медии, а тези дни ще е напълно готов и клипа. Режисьорът, на когото е поверила първото си парче след раздялата с Пайнер е Тенчо Янчев и е изключително доволна от съвместната им работа.
„За мен по-важно беше да завърша песента, да я запиша, да свършат снимките, защото това е по-бавен процес”, каза в ефира на Сигнал плюс певицата и допълни: "Аз самата звуча по по-различен начин, не казвам по-добрър или по-лош, но по-различно".
Повече подробности за проекта Вероника не иска да споменава, за да може видеото да се посрещне с по-голям интерес и внимание от феновете. Подчерта само, че и този път залага на различността. | |
|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Вероника пуска нова песен Нед Мар 08, 2009 6:17 pm | |
| Много се радвам,че Вероника най-сетне ще има нова песен и дано от "Пайнер" да разберат колко добра певица са загубили | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Вероника пуска нова песен Нед Мар 08, 2009 9:14 pm | |
| Аз само, че не съм разбрала - тя ли е напуснала или просто договорът е прекратен | |
|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Вероника пуска нова песен Пон Мар 09, 2009 5:24 pm | |
| ами прекратили са договора по взаимно съгласие | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вероника пуска нова песен | |
| |
|