aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Джена с ново видео Нед Мар 08, 2009 4:58 pm | |
| Джена в "Зад кулисите на фолка": "Когато запях песента в студиото и вече като я чухме цялата, всички започнахме да плачем. Даже по едно време се спрях и казвам на Пламен (б.а. тонрежисьор) да изчака малко да си поема въздух, защото тази песен ме удря право в сърцето. Значи щом я усещам аз, ще я усетят и хората. Няма как това да не стигне и до тях! А думите на Лили Димова (б.а. автор на текста) бяха: "Бяха ми казали, че няма да напиша по-силна песен от „Водка с утеха", сега обаче не мога да кажа нещо такова, защото песента просто ми действа и на мен”.
Певицата е заснела клип към новата си балада, която вече е хит в ефира на радио Сигнал плюс. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов (Люси) и най-ревностните почитатели на Джена могат да го гледат от следващата седмица по "Планета".
"Старая се много да правя песни, които да се харесват на публиката", доверява ни тя и продължава:
"Мога смело да кажа, че все още не съм направила песента, от която имам нужда. В момента работя върху едно парче, което се надявам да стане голям хит преди лятото". | |
|
Asi4ka_89
Брой мнения : 13 Точки: : 15 Регистриран на : 02.04.2009
| Заглавие: Re: Джена с ново видео Пет Апр 03, 2009 10:08 am | |
| Песента на Джена "Кой си ти" е наистина много хубава, но едва ли ще стане по голям хит от "Водка с утеха". Успех на Джена има много голям талант това момиче | |
|
elinceto015
Брой мнения : 1083 Точки: : 1012 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 29 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Джена с ново видео Пет Апр 03, 2009 10:20 am | |
| и аз мисля,че няма да стане по-голям хит от "Водка с утеха",но пък песента е много хубава и ако има и хубав клип може да стане голям хит | |
|
aKsI
Брой мнения : 1268 Точки: : 1351 Регистриран на : 20.02.2009 Age : 31 Местожителство : Moн7aN@ Любим изпълнител : Харесвам Андреа, Емануела, Галена, Преслава и Джена :)
| Заглавие: Re: Джена с ново видео Нед Апр 05, 2009 8:09 pm | |
| - elinceto015 написа:
- и аз мисля,че няма да стане по-голям хит от "Водка с утеха",но пък песента е много хубава и ако има и хубав клип може да стане голям хит
Ако питате мен, има шанс да се наложи като хит Като гледам много хора я слушат Така че - нищо не се знае | |
|
papi7yy
Брой мнения : 847 Точки: : 984 Регистриран на : 04.04.2009 Age : 27 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Джена с ново видео Нед Апр 05, 2009 8:20 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Джена с ново видео | |
| |
|