Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: ЕМАНУЕЛА: АКО ИСКАХ ДА СЕ БИЯ С АЛИСИЯ, ЩЯХ ДА Й СКОЧА НА СЦЕНАТА Нед Юли 12, 2009 6:10 pm | |
| Вчера публикувахме интервю с Алисия по повoд конфликт с Емануела на партито на радио „Романтика”. Днес ви даваме възможност да прочетете и как възприема случилото се Емануела. - Вчера Алисия ни разказа за инцидента между вас на партито на „Романтика”. Искаш ли да добавиш нещо? - От интервюто на Алисия излиза, че конфликтът ни е на професионална основа. Нищо подобно! Аз се радвам на успехите й и й пожелавам още по-големи, тя е абсолютно права, като казва, че една фирма е силна, когато има повече силни изпълнители. Ние двете сме доста различни като стил, така че няма какво да делим в професионален план. И никога не сме били близки, не е вярно, че ми е помагала преди време. Но това няма значение – аз виждам какво прави като певица и признавам постиженията й. - Тогава защо си й показала среден пръст? - Защото видях, че си говори с моя приятел. - Този, с когото се разделихте преди време? - Разделени сме, но още докато бяхме заедно той ме дразнеше, като ми говореше за Алисия. Бях уморена тази вечер, пък и бях пийнала... Не си сдържах емоциите, беше ми тъпичко, но да завиждам... Издразних се, защото тя, като моя колежка, трябваше да е на моя страна. Аз дори не съм сигурна, че съм й показала среден пръст, но щом го твърди, нека да е на нейното. Освен това защо набутва Габриела и Ивена, като те, доколкото знам, са се карали за песен. А между мен и Алисия никога не е имало професионален спор. И не смятам, че е модерно да показваш среден пръст. - Това си е класика. - Да, гледала съм й клипа, ама не седя по цял ден пред телевизора,още по-малко пък търся идеи там. Ако съм искала да предизвикам журналистите, щях да изляза на сцената и да я нахакам там – защото бях до самата сцена, когато Алисия пееше. На мене не ми пука, каквото ми е на сърцето, това правя, така че нямаше да е проблем да й скоча на сцената, ако съм искала бой или медийна сензация! Не смятам, че на мен такъв пиар ми е необходим! - Само едно не ми стана ясно: ти защо продължаваш да се дразниш на бившия си приятел? - Защото той ме излага по този начин. Съмнявам се дали Алисия изобщо е разбрала, че той ме дразни, като си говори с нея. Според мен... (смее се) двете с Алисия трябва да го набием! | |
|