Днес, "Ара Мюзик" съобщиха, че нереален профил на Алисия може да бъде видян в най-големия комуникационен портал Facebook.
Топ изпълнителката на "Ара Мюзик" заяви: "Имам желание да си пиша с приятели и фенове във Facebook, но за съжаление нямам достатъчно време затова. А аз съм на принципа, че когато нещо се прави, трябва да е изпипано докрай, за да има максимален ефект. Мога да си направя профил, но след като не мога да влизам поне веднъж седмично там, какъв е смисълът!?", разсъждава изпълнителката на хита "Имаме ли връзка".
Това ни кара да се замислим дали звездите, с които "комуникираме" наистина са те, или ПР-и, фенове и т.н. влизат и пишат от тяхно име чрез всякакви средстава, които позволяват достъп на феновете до звездите.
Вие как мислите, реално ли ви се вижда да си пишете със звезди, които всяка вечер имат участия, а когато им остане малко време с удоволствие го споделят с приятели, семейството си, децата си или пък просто заслужено се отдават на почивка.
А може би намирате за съвсем нормално звездите да посвещават цялото си време на верни и неверни фенове в интернет... Оставяме коментарите на вас!