Musicbg.tk Музикален форум |
|
| Текстове на песни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 07, 2009 1:44 pm | |
| "Наздраве за рожденника"
1.Колко ги навърши айде стига де, тия години кой ще ти даде? Луд като за трима - все такъв те знам, повече от 20 няма да ти дам!(х2) Оп - са,оп - са,оп - са!
Припев: А наздраве за рожденника, чашите до дъно,а така! Сто години здрав,сто години прав, на веселба да носи все така! А наздраве за рожденника, а наздраве и за нас сега! Като най - сме зле,ей така да сме, пълна маса,смях и музика!
2.Давай да събудим всички във града, веднъж годишно имаш ЧРД, още малко ноти в чашата налей време е за оп - са,я ни то изпей!(х2) Оп - са,оп - са,оп - са!
Припев: А наздраве за рожденника, чашите до дъно,а така! Сто години здрав,сто години прав, на веселба да носи все така! А наздраве за рожденника, а наздраве и за нас сега! Като най - сме зле,ей така да сме, пълна маса,смях и музика! | |
| | | Sisity
Брой мнения : 1352 Точки: : 1660 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 32 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 07, 2009 1:46 pm | |
| Дишай спокойно:
Пак залъга твоята дама с погледа щастлив, милата идея няма колко си фълшив, снощи аз ти бях жената, любовта ти бях, днес на метър под земята ти ме караш да се чувствам пак и пак..
Припев:
Дишай спокойно все едно съм никоя, дишай спокойно да не ни усети тя, дишай спокойно но да те предупредя пила съм двоино, всичко ще и споделя.
Зная че не заслужава да я нараня, но защо да продължава да ти вярва тя ? Снощи аз ти бях жената, любовта ти бях, днес на метър под земята ти ме караш да се чувствам пак и пак..
Припев:
Дишай спокойно все едно съм никоя, дишай спокойно да не ни усети тя, дишай спокойно но да те предупредя пила съм двоино, всичко ще и споделя.
Дишай… дишай… дишай… не дишаш нали, Дишай … а… ти как дишаше…
Дишай спокойно все едно съм никоя, дишай спокойно да не ни усети тя, дишай спокойно но да те предупредя пила съм двоино, всичко ще и споделя. | |
| | | Sisity
| Заглавие: Re: Текстове на песни Вто Юли 07, 2009 1:47 pm | |
| Най - лоша,най - любима
Познавам те отнякъде, откъде навярно твоя съм била, но как да помня всички. Повярва ли, изтръпна ли дали боли, така и мен ме боля но вече е различно.
Вече лъжа даже по-добре от теб, и съм лоша даже повече от теб. Мога да те нараня по твоя начин и да те боли. Вече лъжа по-добре от теб, и съм лоша даже повече от теб. Лошото е, че не спрях да те обичам повече от себе си.
Сърцето ми изронено, отровено смали се бавно, ден по ден, но в него все те има. Обичах те, убивах те и с времето превърнах те в част от мен, най-лоша, най-любима.
Вече лъжа даже по-добре от теб, и съм лоша даже повече от теб. Мога да те нараня по твоя начин и да те боли. Вече лъжа по-добре от теб, и съм лоша даже повече от теб. Лошото е, че не спрях да те обичам повече от себе си.
Познавам те отнякъде, откъде навярно твоя съм била, но как да помня всички. Повярва ли, изтръпна ли дали боли, така и мен ме боля но вече е различно.
Вече лъжа даже по-добре от теб, и съм лоша даже повече от теб. Мога да те нараня по твоя начин и да те боли. Вече лъжа по-добре от теб, и съм лоша даже повече от теб. Лошото е, че не спрях да те обичам повече от себе си. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текстове на песни | |
| |
| | | | Текстове на песни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|